Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ви е забеган фан клубов само
@Џонтра Волта Добар аватар![]()
Tekma mislam stefan-kobe prv pocna, a ja deka mak nba gi sledam epten i od niv go poprimiv toa, t.e. i stef isto, tekma e sexy zbor, ko moeto sega vise bivso dekorirano bradice.Кога сме веке он-топик мислам дека терминот "ТЕКМА" си заслужува свое место тука![]()
Tekma mislam stefan-kobe prv pocna, a ja deka mak nba gi sledam epten i od niv go poprimiv toa, t.e. i stef isto, tekma e sexy zbor, ko moeto sega vise bivso dekorirano bradice.
p.s. Krofnata ne mi ja prepisuvaat i ne mi ja prepisuvaat. c c c
Univerzalno prifaten zbor za Benitez od site clenovi na forumov, zbor koj ne znam zasto ustvari se koristi ko sinonim za Kelnerot. Ustvari logika na temava, haha, silly me .
Univerzalno prifaten zbor za Benitez od site clenovi na forumov, zbor koj ne znam zasto ustvari se koristi ko sinonim za Kelnerot. Ustvari logika na temava, haha, silly me .
Tekma mislam stefan-kobe prv pocna, a ja deka mak nba gi sledam epten i od niv go poprimiv toa, t.e. i stef isto, tekma e sexy zbor, ko moeto sega vise bivso dekorirano bradice.
Текма е хрватски термин.
Благоретардиран мравојад.
словенечки е.