Фан Клуб: Интер

Едноставно е , немавме срека.

Не беше Интер на она ниво пред 2-3 утакмици ама тука заслуга има теренот и ротацијата што беше неопходна.Сепак изиграа многу подобро од Каљари ама ете, топка је окгругла и примивме килав гол во последен дел од цела утакмица.Мацари треба да старта со Таидер место Гуарин и *кој било место Переира.Наредна утакмица Рома, вистински тест а не она со јуве. Уиграни се Римјаните и треба да им се скрати серијата , а кој друг ако не Интер. Од сегад сум ги сметал за вечити пациент и убеден сум дека Мацари ке ги добие на Меаца со стандардно добрата игра сезонава ама овој пут маааааалце повеке срека.

Форца

Интер си беа на ниво денес, со оглед на околностите, ротации, лош терен и услови за игра, пак они ги имаа шансите на натпреварот, во прво Белфодил и Гуарин две одлични прилики имаа, во второ дадоа гол по одлична акција на која ние не сме навикнале, класика за модерен фудбал.
Не е битно, наредна со Рома само мора да се добие, ќе видиме денес они како ќе изиграат ако не у Милано да им се издеси првиот пораз зашто по нив, условно кажано, имаат доста лесен распоред кога може да се ќарат доста бодови, а и со евентуална победа против Рома повторно ќе се крене моралот и самодовербата која денес гарант малце е нарушена со оглед на начинот на кој што загубија.

Тоа што е најважно, не беа надиграни денес, до лани ваквиве тимови ко Барса беа против Интер а сезонава Катанија, Џенова, Сасуло и Каљари беа надиграни, Интер играше далеку подбро од нив со тоа што ете денес за жал им скинаа 2 бода.

Рома да ја тепаме ќе биде одлично за самодовербата на играчите, а и за битката за врвот. После тоа реално гледано лесен распоред има Интер, и треба тоа да се искористи за да се билдаат бодови. Ако играат вака како што играа до сега убеден сум дека ќе ја победиме Рома, па колку сака нека се добри сезонава, едноставно мора да паднат и они, а ништо чудно и вечер да го сркнат од Болоња.

Рома да ја тепаме ќе биде одлично за самодовербата на играчите, а и за битката за врвот. После тоа реално гледано лесен распоред има Интер, и треба тоа да се искористи за да се билдаат бодови. Ако играат вака како што играа до сега убеден сум дека ќе ја победиме Рома, па колку сака нека се добри сезонава, едноставно мора да паднат и они, а ништо чудно и вечер да го сркнат од Болоња.

Рома е во многу добра форма, ја наполни Болоња :)
Ептен тешко ќе биде со Рома, секогаш играат ептен мотивирано против нас, незнам, ќе видиме што состав ќе извади Мацари, ова ќе биде вистински тест.

Искрено и јас мислев дека ќе кикснат вечер Рома, а они сосема спротивно.

За со нив:
Ханда
Кампа Рано ХХ
Џони Таидер Камби Кова Нага
Рики Паласио

Рома е во многу добра форма, ја наполни Болоња :)
Ептен тешко ќе биде со Рома, секогаш играат ептен мотивирано против нас, незнам, ќе видиме што состав ќе извади Мацари, ова ќе биде вистински тест.

За малце ќе го погодев киксот на Рома, за мнооогу малце. :pos::pos:
Нема везе, ќе биде многу тешко како и да е, Рома и во времето на Мур ни правеше проблеми, така да ништо чудно и сега да биде тоа случај...

Најпозади у бела јакна.
Ај на следна собиранка ќе се упознаеме, да чујам у живо како го фалиш Мусачо.

А кај може да се најде таква јакна, ама машка? :)

Дои у Ченто има голем избор. :D Море ќе те скршам тебе, помина покрај мене се праиш не ме познаваш. :mad:

Не сум те видел. Ваљда ради јакната било. :)

Ајде со Рома се гледаме, пријави се барем кога ќе стигнеш.

Не сум те видел. Ваљда ради јакната било. :)

Ајде со Рома се гледаме, пријави се барем кога ќе стигнеш.

Дои у Ченто има голем избор. :D Море ќе те скршам тебе, помина покрај мене се праиш не ме познаваш. :mad:

да пријави кој си ... ако не можеш да се снајдеш застани сред мондано и викни јас сум стефан стекот од кајгана, со малерозните аватари и ужасно лошиот вкус нба играчи и тимови. а може и јакна ко груевски да облечеш со ружа во рака. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom