Фан Клуб: Интер

So ikardi 92.3 % golot e na nagatomo

Ништо не разбираш ти. Играчите кои редовно даваат голови против Јувентус се под дифолт играчишта. :icon_lol:
--- надополнето: 29 септември 2013 во 16:40 ---
:facepalm::facepalm: Еднаш пројдоа половина и гол дадоа. Ми се сере од вакви ситуации.

Добро, со тим и Роки и 1-1 е премија.

Теренот беше лош и реално примивме гол од пола шанса. . . против среќа не се може.

Ми се свиѓа храброста на Мацари да го стави Милито место Ранокија и да брка победа - дефинитивно џигерот научил нешто од Мурињо.

И да, очајно ни е потребно асално крило или плеј, сеедно.

Јебига. Блиску бевме до сите три, некогаш треба и среќа. Ништо страшно, одиме понатаму.

Која шупачка среќа ја имаат бе.

Еднаш шутнаа од дистанца и кај нас во гол заврши.

Да даде Господ да испаднат :)

Добро, со тим и Роки и 1-1 е премија.

Теренот беше лош и реално примивме гол од пола шанса. . . против среќа не се може.

Ми се свиѓа храброста на Мацари да го стави Милито место Ранокија и да брка победа - дефинитивно џигерот научил нешто од Мурињо.

И да, очајно ни е потребно асално крило или плеј, сеедно.
Да си ибеш векот, не сум знаел дека само Мурињо ставал напаѓач кога брка победа :icon_mrgr:

Според мене касно му текна, 89та влезе дури.

Као и да е, доста килава утакмица, изгубивме 2 бода кои не беа во џеб ради одбиена топка...

Јебига. Блиску бевме до сите три, некогаш треба и среќа. Ништо страшно, одиме понатаму.

Да де јасно, некој добива пенали или дава голови од офсајд на секоја втора утакмица, а за нас на пример Роки само фаули у напад свиреше денес. :D Како бе немаме така среќа некогаш нас да ни свирнат нешто безвезно и да земеме такви шугави бодови...

Подобро Переира да го извадеше место Ранокиа, а Хуан да го убацеше како лев бек.

Переира е дрво ни Мацари не го спасува. Пола од времето лежеше на терен а другата половина трчаше праволиниски, се укопуваше и додаваше назад. Феномен.

Ковачиќ да се забетонира како стартер до крај на сезона.

Интер губат бодови, може прв пут у живот неам кого да посочам за ова ко виновник, ниту па да искритикувам, једино што не сум задоволен е резултатот и факторот среќа која ни го сврте грбот, килав гол примија, без шанса практично, ни голот не беше шанса за гол, шут од далеку, локумче за Ханданович али ете, се одби топката и тоа е тоа.

Интер, па и Каљари, не можеа да играат асален фудбал со пасови по земја ради ебениот терен, затоа и контри денес маломорген, Интер беа подобар противник, имаа низа добри шанси, дадоа гол по супер изведена акција, триаголникот на Фил Џексон горе, Нагатомо, Ковачич и Паласио, примија гол пред крај, немаше простор за реакција и тоа беше тоа.
Ништо страшно, битно ја играа својата игра, не беа лоши, но у фудбалот се знае дека има мал милион фактори кои на крајот можат да те поебат колку и да си добар на теренот, една минута може све да промени што си градел 85минути претходно. Само нека продолжат со вакво темпо, браво за цела екипа, задоволен сум од сите. (y)

Исто Роландо изигра добро, многу цврст е, јако влага во дуели, може да го менува Ранокија или Хуго.
Тоа е немавме среќа, Калари не неправи ни една 100% шанса а даде гол, ништо срашно, се играше колку што дозволуваше теренот.
Белфодил имаше добра шанса, само тоа, еден шут во гол, за први 10 минути од игра имавше 3-4 шута, 2 на Гуарин и Нагатомо, изигравме доста добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom