Де ама сте ситничари... до лани не можевме центарот да го претрчаме...![]()
Ми се отвори апетитот за титули па мора малку и критика.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де ама сте ситничари... до лани не можевме центарот да го претрчаме...![]()
Интер покажа неколку лица денес, од лошо кон убер добро, во прво претпазливо и двете екипи, Интер стандард преку убитачните контри, Фиорентина по одземени топки одлично се движеа у напад дур не беше поставена одбраната на Интер, не успеаа да казнат, во второ многу лош старт за Интер, едноставно неротирањето на играчи си го направи своето, Паласио паднат, Алварез апла паднат, Гуарин и Таидер исто, бочно такоџе оние кои може и најмногу трчаат, Нагатомо и Џонатан, имаа проблеми при трансформирање на игра напад-одбрана, оставаа доста простор назад ...
Фиорентина тоа го казни, искрено, сумјив ми беше пеналот, али нема везе, Интер се ставија у ситуација конечно да покажат карактер и тоа е она ново лице кое денес имавме прилика да го видиме, одлична реакција, не напаѓаа безглаво, беа конкретни, јесда голот беше по мртва игра, корна, али ја имаа потребната реакција за ваков тим во ваква ситуација и заслужија победа.
Вториот гол шта речи, работа заврши Ранокија со неговото Лусио-трчање, ко циган коа ке види некој у заден дел од колона као мафта со 2 денари, повлече на него неколку играчи, не му земаа топка а малце фалеше па се отвори лево доста простор за Нагатомо и Алварез, пророштвото за Johny d Or полека почнува да се реализира, све е ова дел од Големиот План и второто враќање на Исус на земјата, ја не сум изненаден ...
Факт, тимот сеуште не е идеално подготвен по вкус на Мацари, добро е што и во една ваква ситуација одлично котираат на табела, човекот оди на тоа дека тимот што победува не се менува ама мислам дека сега е принуден тоа да го направи, потребно е време кога играчиве ќе ораат и у ова темпот, викенд - средина на недела - викенд.
Кова, Икарди, Белфодил, мора да добиваат повеќе шанса, а и Переира.
п.с. Фиорентина многу јаки, капа доле за Монтела каков тим составил, на овој тим рачунајте дека фалат Гомез, Гуардадо и Пизаро.
Kaj bese u Mondano be alo ?Одлична атмосфера имаше во Мондано, навивањето беше на високо ниво. Деко мувлата пак не дојде и со тоа ни помогна да дојдеме до победа.
Kaj bese u Mondano be alo ?
Kakov klosar ...
Da da, denes solidna brojka, so ogled na denov, ne ocekuvav mnogu, naredna pak ideme jako.
Најпозади бев, дојдов накај 8 и пол и немаше место, а со едно другарче бев. А пошо никој не знам од таму освен Докторот, али не успеав да го видам него, си седнав позади и си пратев од таму, глупо ми беше да се убацувам.
кај беше бе заебан. ќе те скинам еј ... иначе виљареал и мусачо газааааааатттт, дробат се што им стои на пут. и барса некад дојде матео пабло ќе распарчи, ќе ги преполови ... со зуби ќе ги влече по терен ко питбул.![]()