Фан Клуб: Интер

Интер покажа неколку лица денес, од лошо кон убер добро, во прво претпазливо и двете екипи, Интер стандард преку убитачните контри, Фиорентина по одземени топки одлично се движеа у напад дур не беше поставена одбраната на Интер, не успеаа да казнат, во второ многу лош старт за Интер, едноставно неротирањето на играчи си го направи своето, Паласио паднат, Алварез апла паднат, Гуарин и Таидер исто, бочно такоџе оние кои може и најмногу трчаат, Нагатомо и Џонатан, имаа проблеми при трансформирање на игра напад-одбрана, оставаа доста простор назад ...
Фиорентина тоа го казни, искрено, сумјив ми беше пеналот, али нема везе, Интер се ставија у ситуација конечно да покажат карактер и тоа е она ново лице кое денес имавме прилика да го видиме, одлична реакција, не напаѓаа безглаво, беа конкретни, јесда голот беше по мртва игра, корна, али ја имаа потребната реакција за ваков тим во ваква ситуација и заслужија победа.

Вториот гол шта речи, работа заврши Ранокија со неговото Лусио-трчање, ко циган коа ке види некој у заден дел од колона као мафта со 2 денари, повлече на него неколку играчи, не му земаа топка а малце фалеше па се отвори лево доста простор за Нагатомо и Алварез, пророштвото за Johny d Or полека почнува да се реализира, све е ова дел од Големиот План и второто враќање на Исус на земјата, ја не сум изненаден ...

Факт, тимот сеуште не е идеално подготвен по вкус на Мацари, добро е што и во една ваква ситуација одлично котираат на табела, човекот оди на тоа дека тимот што победува не се менува ама мислам дека сега е принуден тоа да го направи, потребно е време кога играчиве ќе ораат и у ова темпот, викенд - средина на недела - викенд.
Кова, Икарди, Белфодил, мора да добиваат повеќе шанса, а и Переира.

п.с. Фиорентина многу јаки, капа доле за Монтела каков тим составил, на овој тим рачунајте дека фалат Гомез, Гуардадо и Пизаро.

Одлична атмосфера имаше во Мондано, навивањето беше на високо ниво. Деко мувлата пак не дојде и со тоа ни помогна да дојдеме до победа.

Една од послабите утакмици за Интер сезонава, али сепак добредојдени се и вакви победи. Очајно фали напаѓач, значи мора да стартува или Икарди или Милито, у случајов Икарди затоа што Принцот не е спремен за цели 90 минути, оти вака џабе имаат игра и џабе освојуваат голем дел од теренот кога нафрлените топки во шестнаесетник нема кој да ги закова во гол. На Гуарин не му требаше оној потег кон публиката, иако истата испадна предебилна со тоа свиркањето, ебате клошарите, не смее човек да има слаб ден. Место да го бодрат они уште толку го доутепуваат. Али ќе се среди Гуаро, сигурен сум во тоа.

Кампањаро :cuc::cuc: Човеков е неверојатен, ова е еден од најдобрите трансфери во последните 10 години. На судијата све да му ебам, неписмењак, глупости судеше, а и пеналот ми беше сомнителен, али не сум 100% сигурен дали не беше затоа што само еднаш покажаа успорена снимка.

Одличен старт на сезоната, со Јуве земаа бод, а реално требаше три, со Виола земаа три, тепаа на двете гостувања до сега од кои едното е убер тешко, она сицилијанското секако. Само нека продолжат во ваков ритам и се ќе си дојде на свое место.

Интер покажа неколку лица денес, од лошо кон убер добро, во прво претпазливо и двете екипи, Интер стандард преку убитачните контри, Фиорентина по одземени топки одлично се движеа у напад дур не беше поставена одбраната на Интер, не успеаа да казнат, во второ многу лош старт за Интер, едноставно неротирањето на играчи си го направи своето, Паласио паднат, Алварез апла паднат, Гуарин и Таидер исто, бочно такоџе оние кои може и најмногу трчаат, Нагатомо и Џонатан, имаа проблеми при трансформирање на игра напад-одбрана, оставаа доста простор назад ...
Фиорентина тоа го казни, искрено, сумјив ми беше пеналот, али нема везе, Интер се ставија у ситуација конечно да покажат карактер и тоа е она ново лице кое денес имавме прилика да го видиме, одлична реакција, не напаѓаа безглаво, беа конкретни, јесда голот беше по мртва игра, корна, али ја имаа потребната реакција за ваков тим во ваква ситуација и заслужија победа.

Вториот гол шта речи, работа заврши Ранокија со неговото Лусио-трчање, ко циган коа ке види некој у заден дел од колона као мафта со 2 денари, повлече на него неколку играчи, не му земаа топка а малце фалеше па се отвори лево доста простор за Нагатомо и Алварез, пророштвото за Johny d Or полека почнува да се реализира, све е ова дел од Големиот План и второто враќање на Исус на земјата, ја не сум изненаден ...

Факт, тимот сеуште не е идеално подготвен по вкус на Мацари, добро е што и во една ваква ситуација одлично котираат на табела, човекот оди на тоа дека тимот што победува не се менува ама мислам дека сега е принуден тоа да го направи, потребно е време кога играчиве ќе ораат и у ова темпот, викенд - средина на недела - викенд.
Кова, Икарди, Белфодил, мора да добиваат повеќе шанса, а и Переира.

п.с. Фиорентина многу јаки, капа доле за Монтела каков тим составил, на овој тим рачунајте дека фалат Гомез, Гуардадо и Пизаро.

Ги имаш овие споредбиве со циганите.. :pos::pos:

А што се однесува на Хуан, мора малце да си го смири карактерот во спротивно ќе биде подвижен црвен картон и ќе му свиркаат вакви минимални фаули, како за пеналов.

Во оваа ситуација да беше некој играч од тимот на Канаваро, Неста, Самуел, судијата лагано ќе одмавнеше со рака.

Одлична атмосфера имаше во Мондано, навивањето беше на високо ниво. Деко мувлата пак не дојде и со тоа ни помогна да дојдеме до победа.
Kaj bese u Mondano be alo ?
Kakov klosar ...

Da da, denes solidna brojka, so ogled na denov, ne ocekuvav mnogu, naredna pak ideme jako.

Kaj bese u Mondano be alo ?
Kakov klosar ...

Da da, denes solidna brojka, so ogled na denov, ne ocekuvav mnogu, naredna pak ideme jako.

Најпозади бев, дојдов накај 8 и пол и немаше место, а со едно другарче бев. А пошо никој не знам од таму освен Докторот, али не успеав да го видам него, си седнав позади и си пратев од таму, глупо ми беше да се убацувам.

Pa ja sedev pozadi be, tuka do ogradata od kosot, kaj vlezot, tuka sme bile, aj nareden pat, pijacka ti duzam ne za drugo, ne deka sakam nesto da se vidam so tebe ili muabet da praam.

:pos::pos: Ме измувла за сите пари сеа. :D Деко ми пиша порака на полувреме дека ќе не ебе и двајцата ако не му го дае Интер т1 2+. :pos:

Со пресврт да победиш не е мала работа , покажаа карактер , последниве минути стварно видов лавовски ИНТЕР :)
Да почнам од почеток , Паласио во таа стартна формација на Мацари се гледа дека е отсечен , значи Фалкао да игра на негово место па пак ке биде тешко да даде гол, се виде и претходните утакмици дека многу тешко доаѓа до шанси кога е сам напред , бидеки Алварез или се извлекува на крило или игра позади него ..
Кога влегоа Ковачич и Икарди одма повторно се гледа разликата на терен , исто беше и првата утакмица со Џенова и со Јувентус , головите дојдоа ....
Малце ме нервира тоа што Мацари чека да дојде 60 минута па да тргнеме по офанзино , се надевам сфатил дека треба и од почеток да се тргне понапаѓачки , поготово со малите екипи каде се бранат и тешко ке биде да ги разбиеме :)
Имам многу пофални зборови за одбараната , сите мечеви ги изиграа скоро перфектно , а за Ханданович реков уште кога дојде дека е многу јак голман и тоа го докажа многу пати .
Голот на Камби падна во вистински момент , капитенот израгира како вистински голгетер нема што (y), а за Џонатан имаше денес и лоши моменти али сепак голот го извади и искочи херој ..
Да додадам за Гуарин , можеби изигра лошо али не го оправдувам свирењето на дел од публиката , ако игра лошо си има тренер кој го гледа тоа , како и дае forzza Inter .:)

Најпозади бев, дојдов накај 8 и пол и немаше место, а со едно другарче бев. А пошо никој не знам од таму освен Докторот, али не успеав да го видам него, си седнав позади и си пратев од таму, глупо ми беше да се убацувам.

кај беше бе заебан. ќе те скинам еј ... иначе виљареал и мусачо газааааааатттт, дробат се што им стои на пут. и барса некад дојде матео пабло ќе распарчи, ќе ги преполови ... со зуби ќе ги влече по терен ко питбул. :cuc:

кај беше бе заебан. ќе те скинам еј ... иначе виљареал и мусачо газааааааатттт, дробат се што им стои на пут. и барса некад дојде матео пабло ќе распарчи, ќе ги преполови ... со зуби ќе ги влече по терен ко питбул. :cuc:

И на крајо ако не му подај Меси рака... не знам шо ќе се случи, ама знам едно.
Лошо му се пишува! :unsure:

Дечки честито победа како и да е, не дека нешто изгравте оваа утакмица од 2 наши грешки дадовте 2 гола т.е. тоа ви беа и шансите де... освен ако не ги сметаме 2та шута на гуарин кои отидоа у венеција по риби...
Искрено очекував многу подобар фудбал од ваша страна, али ете на крај ви се насмевна среќата :)
Шала на страна Монтела ве почасти 3 бода, не за друго пошо додека да дадеме гол игравме само ние а немаше кој гол да даде :facepalm: напред до шеснаесетк па назад... па после и замените му беа шо да ти причам...
Морате да се подобрите многу, зошто ако сакате висок пласман со ваква игра сите недостатоци ќе ви излезат на видели за кратко време

Поздрав и се гледаме за пола година на Артемио Франки :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom