Фан Клуб: Интер

Многу сте за никаде. Слабо сме одиграле, досадна била утакмицата...

Прво, воопшто не одигравме слабо. Имавме сериозен противник, и вака ќе изгледа тоа, нема играње на еден гол со екипи како Фиорентина. Малку паднавме физички како што рече Син што е и нормално, но на крајот сепак дадоа 100%.

Ако беше ова досадна утакмица не знам што е интересно...
Не беше досадна...

Не беше сериозен противник, особено откако им се повреди и Пасквал, Маркос не знаеше кај тера. Не беа ништо посебно Фиорентина, не со овие повреди.

Ние добро одигравме, слабо на контри, лоша поставеност на Гуарин, без напаѓач во шеснаесетник толку можеше првото полувреме, во второ беше очекувано да запнеме, јас очекував да победиме против ваква Фиорентина.

:pos:

1378599_10152273484882178_486025261_n.jpg

Матео Ковачиќ е првиот Балканец кој се качич и ја бакнал месечината!

Смешно е што до моментот кога го даде Камбијасо голот, се плукаше по играчите...Бидете реални и приземени малку. Очекувајте дека Интер ќе биде поразен во текот на сезоната и очекувајте дека ќе има и по некој кикс против некој од малите екипи (Пример киксот на Наполи против Сасуоло). После ремито со Јуве и седмицата со кромидче против Сасуоло како да се дигнавте малку во облаци. Не сакам никој да навредам со постот туку чисто онака да ве потсетам што ќе се случува во текот на сезоната.

Значи со Каљари 1х да се игра ... јебеш, ја не оставам више ништо на случајност со судииве во Италија ....

пс: Нели тој педерот Роки доби забрана да му суди на интер ? Или само за прошла година беше тоа ?
--- надополнето: 27 септември 2013 во 22:35 ---
Значи со Каљари 1х да се игра ... јебеш, ја не оставам више ништо на случајност со судииве во Италија ....

пс: Нели тој педерот Роки доби забрана да му суди на интер ? Или само за прошла година беше тоа ?

So Kaljari igraat, ne so Milan ili Juve, seedno koj sudi, neka pristapat protiv niv ko i u sekoj natprevar do sega, i ke dojdat do pobeda.
Ali onoj Pinila smrdezon, sto naviva za Inter, neda im e nameracen, ke im igra garant makad bil i u invalidska kolicka.

Идам на тоа потпис, али никако да ми се ископира... нејке паст

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom