Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Osven ako najgolan ne ti e nekoja prikriena sifra za Mesi ili Ronaldo,vo sekoj drug slucaj mi nema logika postov ili samo jas nemozam da te razberam sto sakas da kazes :/Ај бе не се замарајте со трансфери додека Тохир не дојде, ако дојде он Наинголан ќе си го земе и ќе си фура. Кажа дека Интер сака да биде еден од најдобрите клубови во светот така да кулирајте![]()
Osven ako najgolan ne ti e nekoja prikriena sifra za Mesi ili Ronaldo,vo sekoj drug slucaj mi nema logika postov ili samo jas nemozam da te razberam sto sakas da kazes :/
Во колку часот играме утре против Специјалниот?
стекот ти е највечи bandwagoner у свет ... еднаш е за барса,еднаш за интер, еднаш за наполи. гаден како што му е и тимот за кој игра гаден.
Друже тим што не игра во европски натпреварувања неможе да донесе врвен фудбалер кој претходно играл во ЛШ. Поентата ми беше дека Тохир ќе уложува и со тек на време Интер ќе биде клуб за респект и ќе носи фудбалери кои му доликуваат на Интер
Монако никаде не игра се живо купи![]()
Стадионот, стадионот![]()