Фан Клуб: Интер

Ај бе не се замарајте со трансфери додека Тохир не дојде, ако дојде он Наинголан ќе си го земе и ќе си фура. Кажа дека Интер сака да биде еден од најдобрите клубови во светот така да кулирајте :)

Ај бе не се замарајте со трансфери додека Тохир не дојде, ако дојде он Наинголан ќе си го земе и ќе си фура. Кажа дека Интер сака да биде еден од најдобрите клубови во светот така да кулирајте :)
Osven ako najgolan ne ti e nekoja prikriena sifra za Mesi ili Ronaldo,vo sekoj drug slucaj mi nema logika postov ili samo jas nemozam da te razberam sto sakas da kazes :/

Osven ako najgolan ne ti e nekoja prikriena sifra za Mesi ili Ronaldo,vo sekoj drug slucaj mi nema logika postov ili samo jas nemozam da te razberam sto sakas da kazes :/

Друже тим што не игра во европски натпреварувања неможе да донесе врвен фудбалер кој претходно играл во ЛШ. Поентата ми беше дека Тохир ќе уложува и со тек на време Интер ќе биде клуб за респект и ќе носи фудбалери кои му доликуваат на Интер

:icon_lol:
166978_2427981267732_987229083_n.jpg

стекот ти е највечи bandwagoner у свет ... еднаш е за барса,еднаш за интер, еднаш за наполи. гаден како што му е и тимот за кој игра гаден.

стекот ти е највечи bandwagoner у свет ... еднаш е за барса,еднаш за интер, еднаш за наполи. гаден како што му е и тимот за кој игра гаден.

Ти си најгаден на светот па те трпиме. Коби иначе е за Барса и Милан, а тоа што се слика со дресовите на Интер, Галатасарај, Галакси и остали е поради спонзорите. Со Туркиш Еирлајнс има потпишано мулти милионски договор, го заболе стапот него што ќе се слика со дрес на Галата. Оваа сликава што ја ставив со Матераци мислам беше на некаква кампања на Најк.
П.с. Лејкерс гаден тим :pos:

Друже тим што не игра во европски натпреварувања неможе да донесе врвен фудбалер кој претходно играл во ЛШ. Поентата ми беше дека Тохир ќе уложува и со тек на време Интер ќе биде клуб за респект и ќе носи фудбалери кои му доликуваат на Интер

Монако никаде не игра се живо купи ;)

Монако никаде не игра се живо купи ;)

Aбе остај жити се,уште не/ги лажат комунистите :D.Немора Монако,ене ја просечнана фиорентина, 100 пати боље трансфери направи од Интер.До вчера не мафтаа со ФФП,сега изговор е што не сме играле во Европа,догодина ке биде изговор дека не играме во Серија А и така...
Како Шефилд Јунајтед ке станеме мамицу ми ебем

Стадионот, стадионот :)

Да и него го заборавив,до сега Маракана бразилската ке ја дигнеа,да ти ебам и стадион и се!Абе ова Интеров е чудна работа,како дрога е мамата.Знаеш дека не го бива,а пак си го сакаш.Ко зависници сме ние навивачите,ама овие како тргнале ке не фатат на кондиција:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom