Фан Клуб: Интер

Нека учат нашиве дефанзивци од Давид Луиз, како игра дечкото ГА ВЕЗЕ!

ovie navivacive na juventus nemat tri blagi vezi od navivanje osven Merda merda i Juve juve nisto poveke ne znaat :facepalm:

Od nego ako ucat daleku ke stignat, a taman go pisuvav postot eve i sega fejl od ofsajd stapica napravi, sreka za Chelsea sto ne go primija.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Od nego ako ucat daleku ke stignat, a taman go pisuvav postot eve i sega fejl od ofsajd stapica napravi, sreka za Chelsea sto ne go primija.

Прво полувреме изигра мн добро, топка не помина. Постот ми беше пишан после прво полувреме :)

Еве примија уше еден

http://fcinter.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=2756:povikani-igraci-rubin-inter&catid=47:ls&Itemid=95
Добро е со младинци ќе се патува во Русија, само Занети, Кутињо, Паласио, Ранокија и Переира се повикани од првотимците, а прашање е дали воопшто ќе заиграат. Well done Strama!

Кец на јака пара а БРАТУ стефан ? :D

Ти пиши ја КЕЦ, ние да си ја фатиме ДВОЈКА и сите среќни и задоволни ;)

Кец на јака пара а БРАТУ стефан ? :D
Ти чекај ме кај млечен ако не ги дае Реал и Арсенал утре, да ти објаснам како тепа Чентовец. :D
А Интер пиши ја 1, и ја ќе ја пишам па што биде нека биде. :P

Ти чекај ме кај млечен ако не ги дае Реал и Арсенал утре, да ти објаснам како тепа Чентовец. :D
А Интер пиши ја 1, и ја ќе ја пишам па што биде нека биде. :P

Каков ќутек ќе јаде кошаркарчево ...:D

Ни малку не е добар.
Многу е лош при позиционирање и често забегува напред,а притоа остава средните играчи да ја пополнуваат неговата дупка што ја остава во одбрана.
Има мал милион киксови,а негов кошмар е Чичарито.:icon_lol:

После Раниери и Мурињо изгледа и Бенитез ќе биде менаџер што не менаџираше и нас и вас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom