- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.245
- Поени од реакции
- 17.126
што е толку утакмицава со хајдук несваќам толку организираност од навивачите нивни за кој кур ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што е толку утакмицава со хајдук несваќам толку организираност од навивачите нивни за кој кур ?

бате, купе уефа или како и да се вика сеа а се притресуваат како финале лш
Бате, да ти гостува клуб како Интер во државата, па и како пријателски меч, ќе се притресуваат навивачите, а не пак во трето коло во ЛЕ.бате, купе уефа или како и да се вика сеа а се притресуваат како финале лш
АБе сеа вардар и хајдук не се за споредување баш....Бате, да ти гостува клуб како Интер во државата, па и како пријателски меч, ќе се притресуваат навивачите, а не пак во трето коло во ЛЕ.
Шо има везе во која конкуренција играат.
На Вардар, Бате им дојде на гости, па се потреси цела Македонија...
Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.
бате, купе уефа или како и да се вика сеа а се притресуваат како финале лш
Се мислев Х да ја играм![]()

From the studios of Sky, Luca Marchetti explains how the new investors will affect Inter in terms of the transfer market.Уште и пари за трансфери да фрлаат добри,на коњ сме.

From the studios of Sky, Luca Marchetti explains how the new investors will affect Inter in terms of the transfer market.
“A lot of this money coming from the Chinese will not go immediately to the transfer market. Now with the Financial Fair Play, Inter will invest with more simplicity because they have more investors and will own their stadium. Inter are not going to become the new Manchester City but the Nerazzurri will be more stable economically, something that was lacking until now. Moratti will certainly have more freedom when it comes to expenses.”