Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
бате, купе уефа или како и да се вика сеа а се притресуваат како финале лш
Бате, да ти гостува клуб како Интер во државата, па и како пријателски меч, ќе се притресуваат навивачите, а не пак во трето коло во ЛЕ.
Шо има везе во која конкуренција играат.
На Вардар, Бате им дојде на гости, па се потреси цела Македонија...

N

Nicky Santoro

Гостин
Бате, да ти гостува клуб како Интер во државата, па и како пријателски меч, ќе се притресуваат навивачите, а не пак во трето коло во ЛЕ.
Шо има везе во која конкуренција играат.
На Вардар, Бате им дојде на гости, па се потреси цела Македонија...
АБе сеа вардар и хајдук не се за споредување баш....
А сепак не ми е јасно сепак се квалификации некако мн заминаа далеку навивачите не е Хајдук некој отепан клуб што нема европа играно па ова да е историска шанса...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не ја играј утре ако ја играш на спортска,може се да биде,Торцида им приреди “топол“ пречек на играчите пред хотелот,истото се очекува да биде и вечерва...ако моментално и не се дешава тоа.
Се мислев Х да ја играм :icon_mrgr:

што е толку утакмицава со хајдук несваќам толку организираност од навивачите нивни за кој кур ?
бате, купе уефа или како и да се вика сеа а се притресуваат како финале лш
Како бе да не се организират? Не играт против Силекс или Турново па да не се организират. Интер е противник, Интер. Гигант од Италија.
Натпревар против Интер во ЛЕ >> Било кое дерби во хрватското првенство

Ама најверојатно никогаш не си бил на трибина и незнајш шо значи љубов спрема клубот.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Се мислев Х да ја играм :icon_mrgr:
nope bro,многу ризик имаш така,пробај ја х полувреме со 2-3 гола,Хајдук ќе биде на крилата на Торција,додај на тоа и распродаден стадион,па хпп би требало да излезе,а и би требало накај 2 коефицент да биде.
Јас така ќе ја одиграм,ти како сакаш

И дај не зезајте со тоа глупите прашања зошо се собрале,па голем кур ако играле трето коло ЛЕ.
Разберете,не е ова прв пат Торцида да организира вакви пречеци,ама овој можеби е и најмасовен.
Торцида не е шала,прават се што е во нивна моќ да му помогнат на клубот да дојде до добар резултат,а утре се очекува да настапи онаа правата лудница,само да најдам стрим :drk:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Уште и пари за трансфери да фрлаат добри,на коњ сме.
From the studios of Sky, Luca Marchetti explains how the new investors will affect Inter in terms of the transfer market.

“A lot of this money coming from the Chinese will not go immediately to the transfer market. Now with the Financial Fair Play, Inter will invest with more simplicity because they have more investors and will own their stadium. Inter are not going to become the new Manchester City but the Nerazzurri will be more stable economically, something that was lacking until now. Moratti will certainly have more freedom when it comes to expenses.”

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам како можат да помислат утре да не победат..па со младинци да му излезиме пак се друго освен победа ќе биди срам..па против Хајдук играаат што играчи има Хајдук да ние се спротистави???..какви Торцида какви бакрачи ове се искусни фудбалери небаре прв пат ќе му биди да играат пред толку публика...тие внатре на теренот треба да си ја покажат класата и уште на полувреем да ги разрешат дилемите..чиста двојка нема кај да бега

D

draft

Гостин

Мудингај и Камби заедно. :giggle:
Фали уште Деки место Гуарин за средината да биде комплетна.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.826
Поени од реакции
115.897
Abe cista 2ka kakov x kakvi bakraci. Nivoto na Inter i nivoto na Hajduk ne se za sporedba, bez razlika sto Inter vo idnina nema da atakauva na ova natprevaruvanje. Sega i so mladinci da im izlezat ke gi tepaat.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
From the studios of Sky, Luca Marchetti explains how the new investors will affect Inter in terms of the transfer market.

“A lot of this money coming from the Chinese will not go immediately to the transfer market. Now with the Financial Fair Play, Inter will invest with more simplicity because they have more investors and will own their stadium. Inter are not going to become the new Manchester City but the Nerazzurri will be more stable economically, something that was lacking until now. Moratti will certainly have more freedom when it comes to expenses.”
Ова ми се допаѓа,а и некаде прочитав дека за почеток кинезите ќе уложеле 200 милиони чист кеш,само не знам колку е веродостојно,но како и да е,ова е чекор напред,треба и мора да се собираат инвеститори,некои како кинезиве,што ќе сакаат да уложуваат во Интер.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Очекував дека до сега ќе имаме купено некој друг освен Габи. Барем тимот да ни беше комплетиран до сега. Разочарувачки.:(
Ништо не се сменило скоро месец дена, дури не успеале ни да ги продадат тие што сакаа да ги испопродадат (бразилците).
А и кога последен пат ги имав проверено, барем имаше некои интересни шпекулации за играчи, сега ништо.
Добро, ново е дека за Лукас преговараме. :rolleyes:

Ги гледав полувреме ипол кога играа со Селтик и бевме катастрофа, огромна катастрофа. Дури и бетер од лани сме, гледано во смисла на играчки квалитет. Се надевам дека планираат засилувања некои. Посебно во средина.
Од новиве, овој Силвестре е добар изглеа, Паласио е ок ама личи на централен напаѓач повеќе.

Единствени добри вести што ги прочитав се оние за градењето на стадион. Значи, проектот им е финализиран, што е одлично. Ќе им го гради таа кинеската компанија како што и се претпоставуваше. Иако ова колку што видов ќе им е прв ваков проект на нив.
Мада има некои делови тука што не се откриваат комплетно од целиот аранжман. Чудно е посебно одлуката на таа кинеска компанија од ништо да инвестира самата толкави суми, посебно кога ќе се види дека не се самите сопственици на тие 15 % акции (што би го направило нешто пологично градењето стадион од нивна страна) туку сопственик е некој кинсеки инвестициски фонд, во кој они немаат голем удел.
Би добило повеќе смисла ако е вистина дека имаат можност по неколку години да добијат 40 % што ефективно им дава контрола на компанијата. Од тоа станува појасно и радикалното кратење на платите во клубот во текот на летото.
Како и да е позитивна работа, многу позитивна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.419
Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 8 Palacio, 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 22 Milito, 26 Chivu, 42 Jonathan, 55 Nagatomo.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Coutinho, 16 Mudingayi, 24 Benassi, 25 Samuel, 33 Mbaye, 88 Livaja.

Стрим : http://www.sportp2p.tv/

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
INTER (4-3-1-2) - Handanovic; Zanetti, Silvestre, Chivu, Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Jonathan, Sneijder, Palacio, Milito.

Џонатан пред Кутињо? :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom