Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ama ne be, Handanovic e podobar zatoa shto e 2 godini pomlad i izigral vo LSH, svetski prvenstva itn....

Inter logika...
--- надополнето: 20 јули 2012 во 16:12 ---
Inaku da, dur sme do dobrite igrachi koi gi nosi inter, mudingay oficijalno vo inter.

Bojkot. Da im ja ebam majkata na cela uprava, sose strama, sose kutinjo sose toj shto gi vozi so avtobus.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ваква фаца да те чува од страв ке му ја дадеш топката... Габи FTW!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Некако скап му се виде на Морати,па почна да го игнорира :D
Скап е. Лудост е да се потрошат 40 милиони за еден таков играч. Најмногу 20, преку сила 25.
Ако може некој нека најде статистика колку настапи и колку голови има и за клубот и за репрезентацијата, ќе се уверите дека сумата која ја бара клубот е смешна.
Се работи за офанзивен играч, негова работа се головите и асистенциите а цела сезона имаше 5-6 гола и неколку асистенции.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993

Што бидна со дечково???
За дечкото Интер нуди најмногу 25 излеа, на Манчестер му беа одбиени 38 милиони.. Така да, нека скапе во Сао Пауло, па после нека се сликат и они кога ќе останат без парите..

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Да ве прашам нешто:Дали Интер мести,затоа што Паласио е под истрага дека емстел во Џенова????Затоа што за Конте и Бонучи се попаливте као млади мајмуни доека биле у сиена и бари,дека јуве ќе го казнат.:D

Член од
7 јули 2012
Мислења
42
Поени од реакции
26
Лук Кастаињос,во ТВЕНТЕ за 7Милиони.....Кој е следен...????:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 13:48 ---
Tomekk Гранде ЖУЛИОНЕ !! и мене ми е криво,тоа е тоа....:(:(:(

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.878
Да ве прашам нешто:Дали Интер мести,затоа што Паласио е под истрага дека емстел во Џенова????Затоа што за Конте и Бонучи се попаливте као млади мајмуни доека биле у сиена и бари,дека јуве ќе го казнат.:D
Интер мести како и сите други, само не е Јуве па да иде у втора лига. :P

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.417
Можни состави за ТИМ Трофео, првата е со Јуве, втората со Милан.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Што не го ставил Занети на местото од Милито :vozbud:
Занети мора да игра, па ако треба и крило хаха :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
зошто толку неинтелегентни и глупи прашања поставуваш??..се читаш што пишуваш или онака колку за кавга си дојден тука???

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.585

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пеер Ивица јуве е...
знам дека е ивица ама дотолку глупости да се пишело неможамд а разберам..па 20 и кусуро години е неможи како основец да се понаша..

Kajgana Shop

На врв Bottom