Фан Клуб: Интер

Најјак беше артиклот од пред некој ден, вика: Интер понудил 5, овие барале 9, ќе се воделе долги преговори :pos:

Е Бранка, Бранка, што би рекол Тома Здравковиќ... какви долги преговори човече, за 9 милиони ќе го купат ко локумче и само ќе те известат, како за Исла...

Dotako sam dno zivota... :pos:

Гледам огромен песимизам во фан клубов, па да ви дадам една добра вест!

Вчера се собравме на една PES Inter собиранка јас, Јован_Бт и уште 2ца другари, последниот пат кога сите бевме заедно Интер зема тројна титула (во Опера на иста маса бевме), така да нема потреба за грижи - идната сезона е наша!

Вчера се собравме на една PES Inter собиранка јас, Јован_Бт и уште 2ца другари, последниот пат кога сите бевме заедно Интер зема тројна титула (во Опера на иста маса бевме), така да нема потреба за грижи - идната сезона е наша!

Прашај го Јове со каква агресија го бранев името на Интер на градежен факултет... :pos: ,,, иначе Морати најавува сензибилни трансфери. Значи ке пуштиме суза..

Значи идната сезона ќе биде поголема пропаст од оваа.:facepalm:

До лани барем не лажеа со имиња како Фабрегас, Ван Перси, Санчез, Маскерано(добро, за овој се обидовме :pos: )...

До лани барем не лажеа со имиња како Фабрегас, Ван Перси, Санчез, Маскерано(добро, за овој се обидовме :pos: )...
Сега жалат што не го прифатија Мунтари.. растура во милан :icon_lol:

Јувентус го зема Исла, потоа Џовинко, сега пишуваат дека е поблиску до Дестро, и на крај кога ќе почнеме да го бркаме Коларов ќе го земат и него. Покер ќе ни направат на трансфер пазарот.

Јувентус го зема Исла, потоа Џовинко, сега пишуваат дека е поблиску до Дестро, и на крај кога ќе почнеме да го бркаме Коларов ќе го земат и него. Покер ќе ни направат на трансфер пазарот.
Вааоов, Џовинко, инаку он беше на 50-50 сопственост помеѓу Парма и Јуве така да тука Интер ништо не можеа да направат, прво они требаше да видат кај кого ќе заврши, а излезе и инфо као демек Интер се вмешале колку Јуве да понуди повеќе за него и да си го соберат, а не дека имале намера да го купат, има и такви финти помеѓу клубовиве така да може и тоа да било, ипак, за едно котле месо праиме муабет кое никад нема да успее у Интер.

Не е важно, битно го договорија. Иначе тоа котле не гледам дека нешто посебно ни е потребно ама во споредба со повеќето за кои сме заинтересирани е Меси. Дестро дојде од ситуација: се е договорено помеѓу Сиена и Џенова, доаѓа сигурно во Интер; до Дестро е поблиску до Јуве. Ќе видиме дали е. Исла го спакуваа за 1 ден иако ни се нуди којзнае од кога.

Муабетот не ми е дали Џовинко или некој друг ни треба, туку дека можат да ни земат било кој играч, во секое време. Така барем изгледа.

Вааоов, Џовинко, инаку он беше на 50-50 сопственост помеѓу Парма и Јуве така да тука Интер ништо не можеа да направат, прво они требаше да видат кај кого ќе заврши, а излезе и инфо као демек Интер се вмешале колку Јуве да понуди повеќе за него и да си го соберат, а не дека имале намера да го купат, има и такви финти помеѓу клубовиве така да може и тоа да било, ипак, за едно котле месо праиме муабет кое никад нема да успее у Интер.
Не дека провуцирам нешто, али да бидиме реални, тоа котле месо годинава два пати одбраната на интер ја правеше швајцарско сирење и глупо е да го оспоруваме неговиот талент и да речиш дека нечинит, е сега да види ме како ќе се снајди во голем клуб тоа е друго прашање колку ќе можи да се носи со притисокот на себе што ќе го има.

Не дека провуцирам нешто, али да бидиме реални, тоа котле месо годинава два пати одбраната на интер ја правеше швајцарско сирење и глупо е да го оспоруваме неговиот талент и да речиш дека нечинит, е сега да види ме како ќе се снајди во голем клуб тоа е друго прашање колку ќе можи да се носи со притисокот на себе што ќе го има.
Како ќе видиме ако оди во Јуве?
и ја нејќам да провоцирам, појако е од мене :love::cool:

Како ќе видиме ако оди во Јуве?
и ја нејќам да провоцирам, појако е од мене :love::cool:
Убаво му кажа, не знам што се меша кај шо не му е место :D

И Бљамбљани ни даде гол, не значи дека е Меси... Имам веќе кажано што мислам за Џовинко, али не гледам да бараме некој добар играч, можда ќе изненадат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom