Фан Клуб: Интер

Не дека провуцирам нешто, али да бидиме реални, тоа котле месо годинава два пати одбраната на интер ја правеше швајцарско сирење и глупо е да го оспоруваме неговиот талент и да речиш дека нечинит, е сега да види ме како ќе се снајди во голем клуб тоа е друго прашање колку ќе можи да се носи со притисокот на себе што ќе го има.
Знаеш, и Бијабијани ја правеше сарма истата таа одбрана, ајде сега во Барса нека оди ...
Бијабијани, истиот играч кој лани во Интер беше минус.

Ти ја доловив ваљда поентата ...

Играч со таква конституција, не фала, помал е една глава од Коутињо, добар е ко за клупа, или првотимец у екипа ко Парма, толку, а на Интер уште еден ваков играч не му треба, првотимци му требаат а реков уште еден зашто веќе го земаа Таласио.

Уште подобро што не сме го зеле оној просек Џовинко.

Дедо Боже (Морати) ќе ве казни што ни го зедовте врвниот Џовинко! :pos:

182520_405805462805087_477143388_n.jpg

Не знам за поголем клуб, но за најлопов клуб знаеме кој е :)

Можеш ти и подобро :)
Сликата :drk: . Брао
Имам ист таков дрес ама бел , носен на утакмица од Дарко (y) А го имав и тој плавиот ама му го дадов на еден другар и не ми го врати ( деген и он го дал да се напраи мангуп и толку од дресот )

Сликата :drk: . Брао
Имам ист таков дрес ама бел , носен на утакмица од Дарко (y) А го имав и тој плавиот ама му го дадов на еден другар и не ми го врати ( деген и он го дал да се напраи мангуп и толку од дресот )
Он барем на женско го дал :D

Не знам за поголем клуб, но за најлопов клуб знаеме кој е :)
Па тоа е еден од условите за да еден клуб биде голем, според него, нив, сеедно, и не, не бришам, нека дреме нека шири малце непријатна реа, ништо не е тоа у споредба со она што го читам во врска со трансфериве. :cool:

Каков Џовинко бе,не го сакав и онака него во Интер,точно дека во Парма изигра одлична сезона ама мислам дека во поголем клуб неможе он да се докаже, беше пред две години во Јуве и ништо не покажа,а потоа беше седнат и на клупа колку што памтам.
Дај Јоветич да го земеме,млад (22 год) прекрасен играч според мене,сто пати подобро решение од Џовинко,ама Морати вака ако продолжи да чека со трансфериве сите играчи ке ни ги земат пред нос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom