Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хејтерс гона хејт..
![]()
Неговиот лајк , вреди милиони.![]()
Зборам токму за исвиркувањето на играчите. По мечот со Палермо, значи 2 кикса, они пцуеле дел од фудбалерите и Занети останал да ги смирува, нема теорија кога вакви гниди се оставаат врз одредени фудбалери истите од наредниот меч да проработат, само дополнително му одмагаат на тимот и ставаат апла голем товар врз одредени поединци ко Ранокија на пример.
фил зен .... во мој стил
кога лајкерот ме лајка од љубомора пука лајкувам во мој стил , интераши сакаат биф а страдаат од мене лајкувам во мој стил ... пошто лајкот стана тренд брат , фил ајви е бренд брат итн итн
Mislam deka od imeto na site navivaci na inter ke go kazam ova :
Me boli KUR , sakam rezultati ...

На Скај има гласање кој е крив за кризава и вака изгледаат резулатите од пораките
а. Играчите 32 %
б. Тренерот 28 %
в. Управата 40%
Не вреди порака да пратиш за овие во моментот..На Скај има гласање кој е крив за кризава и вака изгледаат резулатите од пораките
а. Играчите 32 %
б. Тренерот 28 %
в. Управата 40%

Inter President Massimo Moratti walked out, but director Lele Oriali was stunned. “It was inconceivable. I can’t understand how we can throw away a season like this.”
The Nerazzurri had won seven Serie A games in a row from December to January, but have now picked up one point from their last six matches in all competition.
President Moratti took the unusual step of walking out at half-time during tonight’s 3-0 home defeat to Bologna.
“This performance was inconceivable,” said director Oriali, who did say until the end.
“I cannot understand how we can throw away a season like this. I don’t think Thiago Motta’s departure can be the sole reason for all this.
“I have to take some time to recover from this shock before I can make a clear-headed analysis.”

http://www.fcinter.com.mk/component/poll/58-sto-mislite-za-suelot-so-marsejДоговор имаме со Ајви, сите лајкови што му ги давам на темана за Friends да ги дистрибуира на фан-клубов.
http://www.fcinter.com.mk/component/poll/58-sto-mislite-za-suelot-so-marsej