Зборам токму за исвиркувањето на играчите. По мечот со Палермо, значи 2 кикса, они пцуеле дел од фудбалерите и Занети останал да ги смирува, нема теорија кога вакви гниди се оставаат врз одредени фудбалери истите од наредниот меч да проработат, само дополнително му одмагаат на тимот и ставаат апла голем товар врз одредени поединци ко Ранокија на пример.
Во ваква ситуација поголеми се шансите играчите да играат лошо отколку добро, исто беше и со Кварезма и тоа во ситуација кога Интер беа први односно тимот функционираше скоро и перфектно. Самиот Мурињо велеше, зашто кога Балотели ќе игра лошо, никому ништо, кога Кварерзма ќе направи една грешка одма на к*р му се ставаат.
Второ, дел од нив бараат продажба на тимот, па чекај малку, зар тоа така наеднаш ќе ги реши работите ? Морати е убедливо најтрофејниот претседател на Интер, зар мислат дека некој арап ќе дојде и со магично стапче ќе направи Се да биде розево ? Па тек он кога ќе укапира дека профит од италијански клуб НЕМА, а тек тогаш што ќе се прави ? Ја стојам на тоа, колку и да поебува Морати сега,
најлошото можно сценарио за Интер е он да си отиде, тогаш сум убеден, повторувам, убеден, дека Интер ќе биде екипа од рангот на Палермо и Фиорентина, односно, со тек на време тоа ќе постане зашто не постои човек кој би сакал да вложува многу во нешто што е непрофитабилно односно нешто што ќе му носи само загуби и ништо повеќе.
Многу погрешен начин имаат за изразување на незадоволство.
Навивачите на Интер се класичен пример за тоа како Не трерба да се однесуваат фановите кон тимот за кој се навива, реков и ќе повторам, 12ти играч се кога Интер се први, сосем обратното се кога Интер е во проблеми, историјата се повторува, ништо ново.
Мене једино ми е страв да не му преседнат на Морати и он да си отиде, а ништо чудно тоа да се деси ради малоумнине.
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 00:15 ---
фил зен .... во мој стил
кога лајкерот ме лајка од љубомора пука лајкувам во мој стил , интераши сакаат биф а страдаат од мене лајкувам во мој стил ... пошто лајкот стана тренд брат , фил ајви е бренд брат итн итн
Ако нешто ми се свиѓа на фан клубов тоа е ова, смислата за хумор е на НивоУ без оглед на Се.