Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Хејтерс гона хејт..

Неговиот лајк , вреди милиони. (y)
фил зен .... во мој стил
кога лајкерот ме лајка од љубомора пука лајкувам во мој стил , интераши сакаат биф а страдаат од мене лајкувам во мој стил ... пошто лајкот стана тренд брат , фил ајви е бренд брат итн итн

Член од
23 август 2010
Мислења
39.418
Поени од реакции
114.007
@Loophole
Не се мисли на неутралните навивачи т.е. оние кои доаѓаат и си седат во едно место и навиваат за Интер, се мисли на оние навивачи кои се декларираат како прави фанови, кои цела утакмица се на нозе и не прекинуваат да пеат... или во случајов да свиркаат по кого стигнат. Е тие фанови треба да ја направат разликата и да им дадат поддршка на играчите. На секого може да му се случи да игра слабо и да не е во форма, а кога е во таква ситуација тие треба да се стимул за да ја подобрат формата на играчот, а не да го укопаат.

Затоа жабариве никат нема да ги прејдат Швабите и Англичаните, они се пример за вистински фанови.

Едит: Камерите го фатиле Цезар како плаче после третиот гол. Жално за Жулионе, колку успеси има доживеано со тимов, а сега што доживува, страшно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Зборам токму за исвиркувањето на играчите. По мечот со Палермо, значи 2 кикса, они пцуеле дел од фудбалерите и Занети останал да ги смирува, нема теорија кога вакви гниди се оставаат врз одредени фудбалери истите од наредниот меч да проработат, само дополнително му одмагаат на тимот и ставаат апла голем товар врз одредени поединци ко Ранокија на пример.

Во ваква ситуација поголеми се шансите играчите да играат лошо отколку добро, исто беше и со Кварезма и тоа во ситуација кога Интер беа први односно тимот функционираше скоро и перфектно. Самиот Мурињо велеше, зашто кога Балотели ќе игра лошо, никому ништо, кога Кварерзма ќе направи една грешка одма на к*р му се ставаат.

Второ, дел од нив бараат продажба на тимот, па чекај малку, зар тоа така наеднаш ќе ги реши работите ? Морати е убедливо најтрофејниот претседател на Интер, зар мислат дека некој арап ќе дојде и со магично стапче ќе направи Се да биде розево ? Па тек он кога ќе укапира дека профит од италијански клуб НЕМА, а тек тогаш што ќе се прави ? Ја стојам на тоа, колку и да поебува Морати сега, најлошото можно сценарио за Интер е он да си отиде, тогаш сум убеден, повторувам, убеден, дека Интер ќе биде екипа од рангот на Палермо и Фиорентина, односно, со тек на време тоа ќе постане зашто не постои човек кој би сакал да вложува многу во нешто што е непрофитабилно односно нешто што ќе му носи само загуби и ништо повеќе.

Многу погрешен начин имаат за изразување на незадоволство.

Навивачите на Интер се класичен пример за тоа како Не трерба да се однесуваат фановите кон тимот за кој се навива, реков и ќе повторам, 12ти играч се кога Интер се први, сосем обратното се кога Интер е во проблеми, историјата се повторува, ништо ново.

Мене једино ми е страв да не му преседнат на Морати и он да си отиде, а ништо чудно тоа да се деси ради малоумнине.
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 00:15 ---
фил зен .... во мој стил
кога лајкерот ме лајка од љубомора пука лајкувам во мој стил , интераши сакаат биф а страдаат од мене лајкувам во мој стил ... пошто лајкот стана тренд брат , фил ајви е бренд брат итн итн
:pos: (y)

Ако нешто ми се свиѓа на фан клубов тоа е ова, смислата за хумор е на НивоУ без оглед на Се.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На Скај има гласање кој е крив за кризава и вака изгледаат резулатите од пораките

а. Играчите 32 %
б. Тренерот 28 %
в. Управата 40%

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Mislam deka od imeto na site navivaci na inter ke go kazam ova :

Me boli KUR , sakam rezultati ...
Жулионе, Занети и уште неколку играчи играат од срце за Интер и навистина им значи црно-синиот дрес со што навистина ги ценам.
Резултатите ќе дојдат кога повеќе од половина играчи ќе го напуштат Интер и кога Морати ќе смени диоптер...

Btw, веќе 3 лајк од Фил Ајви.... срцка :love:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Договор имаме со Ајви, сите лајкови што му ги давам на темана за Friends да ги дистрибуира на фан-клубов.

На Скај има гласање кој е крив за кризава и вака изгледаат резулатите од пораките

а. Играчите 32 %
б. Тренерот 28 %
в. Управата 40%
http://www.fcinter.com.mk/component/poll/58-sto-mislite-za-suelot-so-marsej

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209

а. Играчите 32 %
б. Тренерот 28 %
в. Управата 40%
Не вреди порака да пратиш за овие во моментот..:D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Inter President Massimo Moratti walked out, but director Lele Oriali was stunned. “It was inconceivable. I can’t understand how we can throw away a season like this.”
The Nerazzurri had won seven Serie A games in a row from December to January, but have now picked up one point from their last six matches in all competition.
President Moratti took the unusual step of walking out at half-time during tonight’s 3-0 home defeat to Bologna.
“This performance was inconceivable,” said director Oriali, who did say until the end.
“I cannot understand how we can throw away a season like this. I don’t think Thiago Motta’s departure can be the sole reason for all this.
“I have to take some time to recover from this shock before I can make a clear-headed analysis.”
На што дроги е овој што пишувал?

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Syn:
за такво свиркање на играчи, само зашто им текнало да фатат некого на пик комплетно се слагам, ептен непотребно. И со другиот дел од постот се слагам. Може одстрана да изглеа дека со друг газда само подобро може да биде, ама италијанскиот фудбал колку што мене ми текнува, познава и многу зезнати случаи во кои ептен на криво испаѓала работата.

Stefan-kobe:
може ти си во право, ама ја мислам дека баш оние најредовните навивачи имаат најмногу зошто да се лутат. Клубот зависи од нив. Не од директори, играчи, тренери, туку од нив. Они купуваат дресови, они купуваат билети, они плаќаат суми на телевизиите што откупуваат права за пренесување, што после иде како пари на клубот. Они го прават клубот всушност. И заебаното тука е што кај фудбалските клубови имаш луѓе што емоционално се врзуваат за него и што неможат да се шалтат од еден на друг по потреба.
Затоа ако нешто не чини, они се првите што треба и може да покажат незадоволство. А и повторувам не е дека е незаслужено и дека немаа трпение. Па не зезајте изгубивме лани од ебаниот Шалке со 5-2 дома и тогаш беа трпеливи. И за нив и за сите нас проблемот е што континуирано возот изгледа ко да иде надоле, затоа има и се крева паника. Ја ги подржувам, нека се бунат малце, зошто повеќе одговорност на грб е секогаш мајката за опуштање и лошо работење.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Iosono, 9-то место и пласман у ЛШ откако ќе ја освоиме на Алијанц. Пофраерски здравје. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.418
Поени од реакции
114.007
Финатава е што и ја и ти сме во право. Моментално стварно сите се за свиркање од една страна, а од друга страна не треба да ги свиркаат ради тоа погоре што го пишав. Едноставно веома сјебана ситуација владее во Интер у моментов.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.572
Договор имаме со Ајви, сите лајкови што му ги давам на темана за Friends да ги дистрибуира на фан-клубов.

така ти е кога не ми даваш поголеми привилегии :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom