Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене и не ме изненадува оваа лоша игра на Интер бидејќи премногу натпревари се собраа во мал временски период па ништо страшно денес ако изиграат без своите можности (и да победат секако:))!..потег во првото полувреме беше утше во првата минута кога Пандев опали од 30-метри...:tv:

Мене и не ме изненадува оваа лоша игра на Интер бидејќи премногу натпревари се собраа во мал временски период па ништо страшно денес ако изиграат без своите можности (и да победат секако:))!..потег во првото полувреме беше утше во првата минута кога Пандев опали од 30-метри...:tv:

I pasot so peta na Hargja za Eto :)

More i shprintot na nashiot Goche.

Na komentatorov majkata vo ochi da mu ja ebam. Slep eden.

последниве 15ина минути ко амерички спорт да глеам, прекин по прекин....честито победа! :)

Еден гол никогаш не е гаранција, мора да се реши натпреварот со уште еден. Да не зборам што го имам уплатено со хендикеп :)
Тапа :)
Јас ја имав 0-2 гола, @2.1, уште во кладилница ми се смееа, па и кога падна голот ми викаа 6+ требало да ја стаиш. Али ипак ме прееба Дортмунд на 3+...

Него, Јонзе напишал нешто на кирилица а?:pos:

Честито победа дечки!!!А на коментаторот све по список да му ебам!Изгледа го критикувале дека пристрасен е кон Интер па сеа ако треба ке измислува работи само да го критикува.Ебати идиотот:tapp:

Маикон, коњ еден :)

Интересен пристап на игра, али ризичен, ризик од губење на два бода од некој случаен гол на Каљари и ризик од добивање на инфаркт. Како и да е, претпоставувам малку се заморија, а 3 бода собраа, али океј, се освен 3 бода денес ќе беше тешка трагедија. Мен од д меч дефинитивно Ранокија, со која леснотија игра човеков, ептен ме изненади, одлично напредува, цар !

Форца Интер !!!

Нека ни е честито победата
Да се пофалам, фатив спортска :)

Едноставно по оваа победа сме на коњ...ем играчите не се преуморија ,ем побитните поединци Мота и Ето ги изваде на време,плус конечно победивме со cleen shit :)...

Не сакам да коментирам повеќе за овој натпревар освен брзо да се заборави..па да се префлриме на Баерн..за всреда очекувам победа,победа и само победа.....!

Ај и од мене нека ни е честита победата.Сега си викаат ова баварциве ако вака игра интер веднаш ќе им залади.
П.С Боби МКД,ај шетај и облечи шал и ракавици ако ти е ладно,пошто овие дортмунд не знаат за доста кај вас!

Не сме биле толку бедни ни кога сме губеле натпревари.
Аууу .:tapp:
Имајте во предвид дека цел месец играат секои 3-4 дена и дека не чека утакмица со Баерн. Нема потреба да мрчиме, целта е остварена.

Нека ни е честито победата,Ранокија како и секад зверотиња на терен.Него кој ке го гледа оној нашиот со Баерн,па неможе голот да го види само од Ето да очекуваме нешто од овој ништо.

--- надополнето ---

WESLEY 10 напиша:
Нека ни е честито победата,Ранокија како и секад зверотиња на терен.Него кој ке го гледа оној нашиот со Баерн,па неможе голот да го види само од Ето да очекуваме нешто од овој ништо.

Васко да ти купиме шорецеви и маица по кратки ракави,да не ти е топло брате?

Маикон глупав , па маме ти јебем шутни ја напред , сеа со Сампдорија ќе мора Занети да игра десно .

Иначе играва еднаква на пролив ... Ама 3 бода си зедовме што е најважно . Ето и Пацини нешо дупки денес , а Пандев солидно заедно со Ранокија .

--- надополнето ---

Васко да ти купиме шорецеви и маица по кратки ракави,да не ти е топло брате?

Тишина,на одмор сум во еден дел од Милано.
Многу е топло не се дише!

--- надополнето ---

Нека ни е честито победата
Да се пофалам, фатив спортска :)

Со здравје да си ги трошиш парите,купи си летна облека иако е зима!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom