Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе коа се расправав со Ѓубренташите дека разликата е во класи...Уште се чудам како не добија крвта местачка да им ја ебам.И лига Европа е многу за идиотите!

Ја незнаев дека у моментов 9 бода им бегаат на Јуве, сериозно, табелава ја немав погледнато подолго време дека само Милан ми беа интересни дека се први, сеа отварам и шо да видам, -9 у однос на Интер имаат а по она што ги читав тука а и по начинот на кој ја прославија таа победа на терен, нешто слично ко и лани, ко ЛШ да освоиле, мислев 1-2 бода се позади нив.

Ја незнаев дека у моментов 9 бода им бегаат на Јуве, сериозно, табелава ја немав погледнато подолго време дека само Милан ми беа интересни дека се први, сеа отварам и шо да видам, -9 у однос на Интер имаат а по она што ги читав тука а и по начинот на кој ја прославија таа победа на терен, нешто слично ко и лани, ко ЛШ да освоиле, мислев 1-2 бода се позади нив.

Барем не отпишаа од трката за Скудетото. :kesa:

Ах тие Јувентус газ ќе дадат само Интер да не стани шампион..и еве ја сега истата екипа повторно по старите патеки каде губи од третокласни екипи....!

Ах пусти комплекси што ти прават

Ах пусти мозок па тебе што ти праи... (:

п.с. Гледајте како скокнаа, како ЛШ да освоиле... е до толку им гори под нозете. Али ако има време до крај :)

Ах пусти комплекси што ти прават

Нашол кој да збори ! :nesvest:

--- надополнето ---

Ах пусти мозок па тебе што ти праи... (:

п.с. Гледајте како скокнаа, како ЛШ да освоиле... е до толку им гори под нозете. Али ако има време до крај :)

Па што сакаш толку време титула да не се земе,ке си го бакнат ку*от од срека ! :pos:

Очекував победа денеска на Милан иако со доста маки они си тепаа,али затоа во наредните натпревари против Наполи,Јувентус и Палермо ке кикснат барем на 2 натпревари според мене! Ке им дишеме до крај во врат,нема предавање кога се работи за ИНТЕР!По голот на Пато доволно ми беше да ја видам реакцијата на Галијани и компанија,им се тресе газето!

Него оној коментаторот па ке пукнеше од мука ако не тепаа денска,од авион се гледа дека е за милан :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom