Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Резултатот подобар не може да биде, ама имаме огромна разлика од играта дома до играта во гости. Нормално да ја има а не ваква. Со Катанија тепавме едвај со голема доза на среќа. Со Удинезе нормално изгубивме зошто тие се една од посаглам екипите и во одлична форма. Денес среќа што имавме ваков противник а резултатов лаже многу, 60 минути немавме ништо. Ако не ја поправиме играта во гости, немаме никакви шанси, зошто не чекаат потешки гостувања...

Честитки за победата иако кроз неубедлива игра сепак победа си е победа! Според мене Маикон најдобар на теренот, Ранкоиа беше солиден исто така и една работа не ми е јасна, зашто плукате по Карја кога тој одлично си ја изврши работата... сеа нормално е и он да греши ипак не е Снајдер играч па ретко да греши во додавање или играта на него да ни се заснова али до сега игра доста солидно, а за Мунтари е кока кола во секој сегмент од играта. Мене посебно ми се свиѓа тоа што доста трча и физички е спремен.

Мора да игра? Зошто да мора кога се гледа дека не му иде,му се дадоа доста шанси и мислам дека Пацини треба да игра не негово место! Секоја чест за лани што ни донесе 3 титули,секогаш ке му бидам благодарен за тоа али сеа заради таа сезона неможе да си игра со нашите нерви!

Ми го прочита до крај постот? Формата на играчот не се враќа со седење на клупа, туку со константо играње.

Мене не ми е едно нешто јасно..тоа што го напомена Иосоно дека имаме огромна разлика од играта на домашен терен и на гостински терен...кога ќе излезат дечктие на гостински терен како да му се сечат нозете на сите и изгледа како Ето сам да се бори на теренот(од што толку ни е очајна играта дури и на срцето од средината некогаш ето се враќа)..јас не знам што се плашат играчите или општо Леонардо да запнат да нападнат на гостински терен уште од првата минута..сигурно другата екипа (дали била Катанија,Бари,Виола,Удинезе) нема поквалитетен состав до нашиот или поквалитетни поединци па да се надигруваат со нас и да одговорат со напад ако ги притисниме....едноставно играчите денес до 60 минута се влечееа на теренот и во играта наликувавме како да сме некој просечен италјански клуб во италија а не Европски и Светски шампион.....добро е тоа што Мајкон и Ето ни се здрави..да не беа тие ќе бевме на исто ниво со Палермо(можеби и подолу:kesa:)...што да кажам освен дека од Јувентус ќе изгубиме како магариња ако играме вака како денес(таман тие неколку порази имаат со ред и против нас ќе бидат мотивирани и ќе изгинат на теренот)..а за со Рома очекувам да примиме први гол па потоа да му направиме пресврт...како и обично на Меаца:smir:

Cekajte more luge, 3-0 zavrsi? Jas do 80 i nekoja gledav,rekov odvaj 1 gol dadovme...auuuu p.s sledno kolo derbi klicko vs. Chivu :)

Cekajte more luge, 3-0 zavrsi? Jas do 80 i nekoja gledav,rekov odvaj 1 gol dadovme...auuuu p.s sledno kolo derbi klicko vs. Chivu :)

Кличко е гола вода за Киву..јас мислам Силвестер Сталоне да го направи новиот Роки со Киву како негативна улога:)

Кличко е гола вода за Киву..јас мислам Силвестер Сталоне да го направи новиот Роки со Киву како негативна улога:)

Ко ти велев дека Киву ја згрешил професијата и се мислевме цело време шо да биди освен пилот ...ете самиот денес си ја кажа скриената страст ..сака да биди Боксер во рангот на никучот Груевски =) .,....

Ко ти велев дека Киву ја згрешил професијата и се мислевме цело време шо да биди освен пилот ...ете самиот денес си ја кажа скриената страст ..сака да биди Боксер во рангот на никучот Груевски =) .,....

Јас мислам најдобро за Киву е да замини во Челзи барем ќе си парираат со Чех со капите......двата тенкисти:tv:..или пилоти?:):)

Stanavte ko navivachite na barselona :) ne ste bile zadovolni od igrata, ne znam jas sto e ova cirkuz ili fudbal za da gledate ubavi raboti :)

A i formacijava bese onaka apla a la Mourinho, 4 nazad, 3 na sredina, 3 napred, e sega ne znam kolku ptimetuvavte ama Mota da ne recham nikogas, ama mnogu retko odese na sprotivnata polovina, t.e. beshe kako tret centralen, mene poveke mi lichese formacijava na 5-2-3, sigurno Leo odel na toa deka so tri klasicni napagjachi ke imame podobra realizacija pogotovo od korneri, fauli, nafrluvanja od Maikon/Kivu, a nazad ke sme mnogu po tesko za probivanje, ama zaboravase na Maskotata, i samo zatoa mislam deka i Ranokija imase nekoi problemi, deka celo vreme slusha instrukcii od Materaci, so drug zbor, Materaci e krsh za partner vo odbrana. Toa sto Ranokija go moze vo odbrana (dueli pri nafrleni, isfrluvanja na topka, itn) Materaci em ne go moze, ama ne go moze ni toa srpotivnoto na eden visok centralen, ne znae da brka igrach, ama aj da ne ja tupam 3 boda si se tri boda, pogotovo so tri dadeni gola.

Ova beshe posleden pat so ova formacija, sega samo ne daj boze da se povredi Snajder pak, i pak da terame 5-2-3.

So Kastelaci sigurno ke primevme 2 gola, i onaka pak ke mrchevte (nekoi) deka golovite ne bea po negova greshka.

p.s. Mochav za vreme na dvata posledni gola :), se vrakam i onaka, trgnav pak da mocham za da dademe uste nekoj gol :)

p.s. Mochav za vreme na dvata posledni gola :), se vrakam i onaka, trgnav pak da mocham za da dademe uste nekoj gol :)

Се игра ли 4+ на Интер, и ти будала... Џабе второто мочање :)

Него да видиме колкава казна ќе јаде Киву сеа... Ваљда денес ќе кажат : )

3 mecha i toa samo zaradi toa sto gi spomna svoite deca vo intervjuto.

Da beshe Ibra i da go udreshe nekoj igrach na Inter, eve da recheme nekoj od mladite Ranokija ili Kutinjo, i da ne go videshe sudijata toa, sve na radius od 10 metra okolu mene ke zapalev. Sve, duri i bebe da imashe :pos:

--- надополнето ---

Гол и асистенција денес, асистенција на прв меч до Пацини и топ пас пред пеналот ...
Фудбал не се игра 45 минути, во прво сите беа ужас не само Карја, ама да не беше Карја и неговиот гол прашање е дали ова сценарио ќе се десеше, и да, Марадона е за Мунтари, во овие 2 меча Карја направи повеќе од она што Мунтари го направи минатата сезона и оваа полусезона дур играше.

За клупа е таман играчов, незнам што се буниш, башка рачунај дека сеуште ни недела дена не е во тимов, повеќе минути има на терен отколку што има на тренинг со екипава, дојде и одма викенд-четврток темпо си затера, земи ги и тие моменти пред да го критикуваш, и него а и Пацини кој сеуште не е влезен целосно у системов на игра.

А за мечов, топоини, бар резултатски, Бари е хорор екипа за Интер, било каква победа сакав денес, ко со Удинезе, дал гол од офсајд или непостоечки пенал, сеедно.

6 меча 5 победи за Лео во Серија А, прва негова победа без примен гол, Леомунтадата продолжува ... :tv:

п.с. Киву 3 меча бан 100%, ко и Ето, Зарате судија удри па 2 меча доби, таа би требало да е казната.

Sulo dade gol vo erata na Rafa, toa se vazhi za 10 gola, mrtov seriozen sum. Ama okej, ti go rachunash kako rezerva i zatoa si zadovolen, ja trgnuvam od toa deka nie imavme igrachi za rezerva i ni trebase nekoj pokvaliteten, nekoj ramen na Mota.

Eve bash sega gi gledam golovite pak ama arabski komentator i nashiov golgeter go vika Харѓа, не Карја или Каржа, него Харѓа!!!!

ХАРЃА!!!

3 mecha i toa samo zaradi toa sto gi spomna svoite deca vo intervjuto.

Da beshe Ibra i da go udreshe nekoj igrach na Inter, eve da recheme nekoj od mladite Ranokija ili Kutinjo, i da ne go videshe sudijata toa, sve na radius od 10 metra okolu mene ke zapalev. Sve, duri i bebe da imashe :pos:

--- надополнето ---

Sulo dade gol vo erata na Rafa, toa se vazhi za 10 gola, mrtov seriozen sum. Ama okej, ti go rachunash kako rezerva i zatoa si zadovolen, ja trgnuvam od toa deka nie imavme igrachi za rezerva i ni trebase nekoj pokvaliteten, nekoj ramen na Mota.

Eve bash sega gi gledam golovite pak ama arabski komentator i nashiov golgeter go vika Харѓа, не Карја или Каржа, него Харѓа!!!!

ХАРЃА!!!
Вчера ги гледав првите 15 минути на стрим, некој го викаше Гарџа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom