Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Киву ака Тајсон.....

Добро бе како можи овој Киву дотолку да е прост???..толку ли не размислува за евенталните последици ако добиеше црвен??.типичен селанец...
.за играта ќе искоментирам подоцна бидејќи како што гледавте и самите играта ни беше за никаде и повторно средните играчи ни беа премногу неподвижни.....се надевам дека во следното коло со Рома ќе прикажиме вистинска игра и резултат секако!

Некој што не ја гледал утакмицата ке го излаже резулатот бидејки не игравме толку добро али сепак важни беа 3 бода др не ми е битно,Карја го критикуав али неговио гол беше многу важен! Одма се гледа разлика со Снајдер,денеска најдобро изигра Маикон ностоп го имаше по десно само така нека продолжи! ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

честито победа, незаслужена, се надевам некој ќе заздрави од штоперива за со рома, јапанецов ќе игра наместото од киву бидејчи покажа дебилност наместо професионалицам, очекувам казна и од клубот и од фицг или како и да беше

Мене ме интересира колку меча ке добие бан Киву,, изгледа има проблеми дома чоекот.Таков бокс не сум видел од времето на Адриано против Валенсија

Некој што не ја гледал утакмицата ке го излаже резулатот бидејки не игравме толку добро али сепак важни беа 3 бода др не ми е битно,Карја го критикуав али неговио гол беше многу важен! Одма се гледа разлика со Снајдер,денеска најдобро изигра Маикон ностоп го имаше по десно само така нека продолжи! ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!
Molam ova da se isfrli od frazite na forumov :). Inaku Cezar mnogu mi bese interesen i smesen onaka naoblecen se smrzna , haha plus i sal imase :pos:

Zosto go zedovme Karja? Podobar e od Muntari? Koj go misli ova, da ne gleda fudbal poveke, deka dzabe gleda ne razbira.
.
Гол и асистенција денес, асистенција на прв меч до Пацини и топ пас пред пеналот ...
Фудбал не се игра 45 минути, во прво сите беа ужас не само Карја, ама да не беше Карја и неговиот гол прашање е дали ова сценарио ќе се десеше, и да, Марадона е за Мунтари, во овие 2 меча Карја направи повеќе од она што Мунтари го направи минатата сезона и оваа полусезона дур играше.

За клупа е таман играчов, незнам што се буниш, башка рачунај дека сеуште ни недела дена не е во тимов, повеќе минути има на терен отколку што има на тренинг со екипава, дојде и одма викенд-четврток темпо си затера, земи ги и тие моменти пред да го критикуваш, и него а и Пацини кој сеуште не е влезен целосно у системов на игра.

А за мечов, топоини, бар резултатски, Бари е хорор екипа за Интер, било каква победа сакав денес, ко со Удинезе, дал гол од офсајд или непостоечки пенал, сеедно.

6 меча 5 победи за Лео во Серија А, прва негова победа без примен гол, Леомунтадата продолжува ... :tv:

п.с. Киву 3 меча бан 100%, ко и Ето, Зарате судија удри па 2 меча доби, таа би требало да е казната.

Киву , сељачиште ! 5 натпревари нека му дадат забрана , го заслужува тоа !

И не се чудете многу на играта , тоа беше целта на Интер , со слаба игра да го добијат натпреваров . Да не се изморат многу зошто ги чека тежок натпревар против Рома . Важно победивме , а уште по убаво е тоа што засилувањава ставија голови . Карја слабо играше , ама неговиот гол многу значи денес . Задоволен се на се , само Киву е заеба .

Киву , сељачиште ! 5 натпревари нека му дадат забрана , го заслужува тоа !

И не се чудете многу на играта , тоа беше целта на Интер , со слаба игра да го добијат натпреваров . Да не се изморат многу зошто ги чека тежок натпревар против Рома . Важно победивме , а уште по убаво е тоа што засилувањава ставија голови . Карја слабо играше , ама неговиот гол многу значи денес . Задоволен се на се , само Киву е заеба .
Да не беше Ето...

Киву три меча ако беше играч на друг тим.
Пет според мене минимум.
А овој коментаторов за Интер што навива отече Киву та Киву.
Да му направеше старт со двете нози во некоја следна акција(Матераци школа)полесно ќе поминеше вака ке го распнат сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom