Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Морати не се шалеше кога рече: СЕГА КОГА ГО ОТПУШТИВМЕ БЕНИТЕЗ ЌЕ КУПИМЕ 5 НОВИ ИГРАЧИ!!!!
:) :) :) :) :)

Ne be, ne takvi, kako Kamoranezi ili Amauri, ili kako germanskiot tim, zboram za cistokrvni italijanci. Poveke pravo ima Pandev da bara da igra za Italija nego Mota, ama ajde, koj sme nie da sudime :)
родителите на Мота се Италијанци.

Ne be, ne takvi, kako Kamoranezi ili Amauri, ili kako germanskiot tim, zboram za cistokrvni italijanci. Poveke pravo ima Pandev da bara da igra za Italija nego Mota, ama ajde, koj sme nie da sudime :)
родителите на Мота се Италијанци.

--- надополнето ---

Карја бил капитен на Мароко :)
Ако ги собереме сите капитени, моментално ги имаме:
Капитенот на Србија(станковиќ), Бразил(лусио),Киву(романија),Мароко(карја), Ето(Камерун), Пандев(македонија).
По сите процедури ако е, и Занети треба да е капитен на Аргентина, ама не се знае со нив, обично ретардиран избор имаат, посебно со марадона....

Thu, Feb 3 2011, 20:45 Serie A Bari v Inter
Sun, Feb 6 2011, 20:45 Serie A Inter v Roma
Sun, Feb 13 2011, 20:45 Serie A Juventus v Inter
Wed, Feb 16 2011, 18:30 Serie A Fiorentina v Inter

Мислам дека следниве 4 утакмици ни се најважни доколку сакаме да бидеме во игра за титула

[/COLOR напиша:
Карја бил капитен на Мароко :)
Ако ги собереме сите капитени, моментално ги имаме:
Капитенот на Србија(станковиќ), Бразил(лусио),Киву(романија),Мароко(карја), Ето(Камерун), Пандев(македонија).
По сите процедури ако е, и Занети треба да е капитен на Аргентина, ама не се знае со нив, обично ретардиран избор имаат, посебно со марадона....

И Суљо мислам беше,бар на неколку утакмици го иам глеано како капитен..НО ЗА ЖАЛ ГО ИЗГУБИВМЕ!:cry:

ја 2 дена отсутен бев со паметот кога си отиде суљо, на нервно ќе завршев од мака :)

инаку до крајот сите ни се важни, не само тие 4!

Може ли некој да ми одговори шо му е на затоплениов? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Онака си правам мерак и се зезам.Да не ти одговорам вулгарно зошто сум затоплен.Гледам и тебе ти се интересни па затоа си ги барал по фан клубов.
Ај гитла од фан клубов а причината за затоплувањето барај ја кај Буланистите!
П.С.Благодарам PETER T.JONZE!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom