Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kомшики колку се шансите дека Снајдер ќе игра вечер ме интересира ??

Доколку биде густо ќе влезе ама уште не е за 90минути да игра, ако водиме тешко да го видиме

Kомшики колку се шансите дека Снајдер ќе игра вечер ме интересира ??

Доколку биде густо ќе влезе ама уште не е за 90минути да игра, ако водиме тешко да го видиме

Од првата минута
http://www.fcinter.com.mk/sezona/serie-a/1588-bari-inter-mozni-sostavi

^ Според fcinternews.it

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Materazzi, Frogley, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Kharja, Pandev, Pazzini, Eto'o

Најчесто точни се

^ Пандев? највероватно пак ке си добие свирежи,ако не е во можност Снајдер да игра,подобро би го пуштил Кјара да игра позади напагачите,а Оби да иде со Мота и Занети :toe:

^ Пандев? највероватно пак ке си добие свирежи,ако не е во можност Снајдер да игра,подобро би го пуштил Кјара да игра позади напагачите,а Оби да иде со Мота и Занети :toe:
лол, па ајде нека го избркаат Гоки, шо да ти кажам ?

Свирежи си се свирежи, а на Пандев, а на Милито, еден секако ќе ги добие или веќе заслужено ги добил.

Не мислев на тоа да го избркаат,него е во слаба форма и не му иде во последен период.А нема ни вечер да биде нешто нај нај,според мене Кјара подобро би изиграл од него ...

Вечер очекувам или Веслија или Коте од прва минута, Пандев мислам дека не е најдобра опција за стартер.Многу поголеми проблеми ке им ствараат Вес и Коу него ли струмичанчево наше кој му треба 1 мин да се ослободи од топката.Како и да е Бари ке даде се од себе и нетреба да се влезе на утакмицава ,,, овие мали тимчиња бодовите им вредат исто како и против конкурентите затоа мора пред се цврсто во средината да се игра со поголем посед на топката и добра соработка мегу нападот и средината (затоа сакам Вес да игра од 1мин, иако е ризично за него)

Милито досега никогаш не бил исвиркуван и не знам кој би имал храброст да свирне против Милито кога лани тој ни ги донесе сите титули. А Пандев, погледнете колку голови дал, а колку утакмици изиграл и ќе ви биде јасно.

Тоа што сме ние Македонци и ни пречи што го свират е една работа, ама тоа што како фан на Интер гледам што се случува и како игра е сосема друга работа. Пандев сега треба да ги искористи уште минималните шанси што ќе му се дадат до крај на сезоната, ако не ги искористи, тогаш се знае што ќе се случи во Јуни.

Не се неоправдани свирежите кон него оваа сезона, исто како што не беа неоправдани ланските спрема Кварезма и Балотели, или како овосезонските (почетни) спрема Киву. Никој нема да ти даде аплауз ако се влечеш цела утакмица и не шутнеш ниту еднаш на гол во рок од 90 минути.

^ Според fcinternews.it

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Materazzi, Frogley, Chivu, Zanetti, Thiago Motta, Kharja, Pandev, Pazzini, Eto'o

Најчесто точни се
А според fcinter1908 - Цезар, Маикон, Ранокија , Киву, Нагатомо, Мота, Занети, Карја, Снајдер, Ето, Пацини

Дај Боже овие вториве да се у право...

^ Е тоа сакав да го кажам,јас Пандев го гледам во Интер како и секој друг играч во тимот.Сеа да криво ни е што го свират дека е наш,али ти бе човек да не шутнеш 90 мин кон гол е срамота за еден напагач што игра во Интер :)

Не знам за вас ама откако Пандев е во дресот на интер воопшто не го гледам како македонец туку ендоставно го гледам како играч на Интер и ништо друго....кога даваше голови во Лацио ми беше мило за него ,а одкако пристигна во Интер радоста за неговите голови и не ја сикажувам толку колку што ја искажувам за Интер...не е битно тоа....важно е денес да се извадат некако три бода од Дедо Мраз па макар и со судиска помош и тие срања......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom