Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше еден дечко од Јувенташите што рече дека Матри бил МНОГУ подобар играч од Пацини.Нејкев да се расправам во нивни фан клуб ама ако има доблест нека дојде да објасни кај нас во фан клуб дали за истите Матри (овој трупов што направи еден куп глупости денес)и Пацини (тој што сам го доби истиот овој Палермо) мислеше, кои сите ги познаваме, или има некои други играчи со исти имиња кои играат во серија б,ц,д... а ние не ги знаеме :-)
поз

Подобро од ова коло неможеше бидејки Милан и Лацио си земаа по бод,Наполи и Јуве изгубија и да не ги заборавам и Рома која киксна дома! Ова утре мора да го искористи Интер,полека полека работите си се враќаат во нормала!

Подобро од ова коло неможеше бидејки Милан и Лацио си земаа по бод,Наполи и Јуве изгубија и да не ги заборавам и Рома кој киксна дома! Ова утре мора да го искористи Интер,полека полека работите си се враќаат во нормала!
Ќе се вратат, ќе се вратат... ова утре ќе биде трета постава во одбрана оваа сезона. Почнавме со Маикон - Лусио - Самуел - Занети. Па игравме со Наталино - Лусио - Матераци (Кордоба) - Киву. И утре најверојатно ќе играме со Маикон - Ранокиа - Киву - Нагатомо.
Среќа е што не играме со некој од појаките па веројатно ќе пројдеме утре, а за понатаму здравје...

^ Да даа и јас тоа прочитав,ма каков Матри нека не се занесуваат.Играат на иста позиција,али Пацини според мене е далеку подобар центар фор од Матри,смирување на топка,игра со глава,шут, реализација во све ова е Пацини подобар од Матри,да не го фалам многу и Пацини али очигледно е подобар центар фор од него мое мислење...

^ Да даа и јас тоа прочитав,ма каков Матри нека не се занесуваат.Играат на иста позиција,али Пацини според мене е далеку подобар центар фор од Матри,смирување на топка,игра со глава,шут, реализација во све ова е Пацини подобар од Матри,да не го фалам многу и Пацини али очигледно е подобар центар фор од него мое мислење...

Добри се и двајцата ама кај на Пацо има кој да му даде топка ,да му отвори простор ,да му направи шанса... кај овие бедниве пола тим со леви нозе , што повеке сакаш. Пацо и Матри се одлични играчи егзекутори,, неможе да се направи одма споредба кој е подобар во новата околина.Но мислам дека повеке придонес ке има Пацини него ли Матри..

^ Да се врака,него што е со Камби знам се жалеше на повреда нешто на натпреварот со Палермо,и ако не е во можност да игра би сакал Кјара да го заземе неговото место.

--- надополнето ---

Добри се и двајцата ама кај на Пацо има кој да му даде топка ,да му отвори простор ,да му направи шанса... кај овие бедниве пола тим со леви нозе , што повеке сакаш. Пацо и Матри се одлични играчи егзекутори,, неможе да се направи одма споредба кој е подобар во новата околина.Но мислам дека повеке придонес ке има Пацини него ли Матри..

Можам да кажам дека само Пацо е подобар во воздушните дуели,и тоа уште нешто ми се свига кај Пацо е тоа што шутира од прва,не ја дудла како некој играчи :)

screenshot20110202at922.png

WTF?

^ Наместо Милито нека иде Пацини,се виде дека е звер човекот и заслужува прва постава.Матераци на клупа Киву централно Нагатомо нека иде лево,баш сакам да го видам како ке се снајде вечер.Некако не ми прави мерак оваа формација незнам за вас мое мислење. :toe:

МОРА Милито да го вратиме у форма страшно многу ќе зависиме од него во ЛШ !

Kомшики колку се шансите дека Снајдер ќе игра вечер ме интересира ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom