Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе ако е местена и без голман да играат пак ќе победат
е сеа дали е местена нз, такви работи подслушнав денојве :toe:
п.с
во сабота нема епизода од 18+ ? :vozbud:

Нема, утре е недела :pos:

п.с. Каква Џенова, без Ранокиа и Тони се како без две очи.
Додуша Тони повеќе се плеткаше... Без разлика, Џенова нема некој напад Дестро и Скули, а во одбрана се цврсти и секогаш повеќе гледаат да не примат гол отколку да дадат. Би требало да нема многу голови таму...

Штета неможев да најдам поголема слика..

Али добро би служела како аватар :)

P.S.
29940_1330454260355_1200936553_30789087_7218710_n.jpg

Денес нема многу слики од чупиња, зошто сексуалните нагони на Шинтерашиве беа задоволени од 20:45 до 10:30 со прекини.

Поздрав п33р4иња ..... утре кем е боли глава ...толку !

--- надополнето ---

Навикнат сум си немај гајле, тоа можеш на некој друг да кажуваш !

Еј значи кој ќе чуем ова од Интераш ми се кења, посебно од Интераш кој не е Кире Генерација. Па што правевте вие лани после 43 године у дупка ебате, никој незнаел подалеку од Италија и дека постоите :)

motivator8481905xg0.jpg

A за ова уште 430 ќе ви треба, ајт сеа пис !

interrr.jpg

Абе ама и вие имате еден 4х рекорд у пост а ? :tv:

Абе ама и вие имате еден 4х рекорд у пост а ? :tv:

Па по негова логика ние треба да им удираме ремет за тоа, али фино лепо, сликата на Хотмејл вреди милион зборови. Јас лично сум ги доживеал тие трофеи, за останатите од времето на деда Ное ми немаат толку сентименално значење...

17922313765101296181410.jpg

:back:

п.с. Мала критика до авторот. Ни украл трофеј...кхм, Светски прваци.

п.п.с. Честито победа, Форца Интер !!!

Абе остајте ги миланезиве, убо рече некој тука, 5 години не виделе како е да си на врвот, па сега добиваат ерекција ко ќе ја видат табелата. :tv:

ps. Знам дека "шпиунираат" на темава, па пак нека ја видат сликава.

17922313765101296181410.jpg

Честито победа Интераши. Убаво ги посравте. Сеуште се чудам кој епик фејл од трансфер го направи Барселона. Каков само играч добивте.

:salut:

Аман со ерекцијава, многу хомо звучите :)

Да не може чуек да се заебава :)

Ај еве да ве израдуам малце да не викате свите Марли педер со ерекција :pos:

Еднаш сретнав мнооогу первезна девојка, ја однесов дома и само што влеговме се сврте, се соблече гола и ми рече:
-Понижи ме !!!
И јас и дадов да облече дрес од A.C. Milan

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Мораме Дестро да си го вратиме, што побрзооО!

Еднаш сретнав мнооогу первезна девојка, ја однесов дома и само што влеговме се сврте, се соблече гола и ми рече:
-Понижи ме !!!
И јас и дадов да облече дрес од A.C. Milan
Доста е сликата погоре, немора и со овакви работи да ги заебаваме:)

Дестро и Санчез постигнале по 1 гол, што чека Морати? :)

Дестро и Санчез постигнале по 1 гол, што чека Морати? :)
Па сигурно не 25 милиони за Санчез. :|
Инаку а дојде Јануари и шпекулациите за Санчез он пружи супер партии за тој тим, наредно коло башка со Интер играат дома, тешко дека во Јануари би се откажале од него зашто заедно со Ди Натале им е еден од најдобрите играчи сезонава а и се осоколија, ќе бркаат место во Европа гарант.

За Дестро, добар е ... за Џенова, нека си седи таму и нека си се усовршува, одлична средина е тоа за него у моментов.

Многу пари се, ама ќе го лапни некој друг, па после ќе збориме ех што не го донесоа во Интер, сеа праи растур таму и таму...
За Дестро не сум ни јас, така само го напоменав, сепак такви како него имаме веќе во тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom