Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трансферот на Ето сосе Пандев ќе бидат заедно врежани во историјата бидејќи да не беа овие двајца играчи тешко дека ќе освоевме минатата година ЛШ....овие двајца играчи му овозможија на Мур и сега на Лео да ја менува формацијата и да ротира истовремено ..можат да играат и како крила и напаѓачи..генијални трансфери според мене!

Коа ке се пензионира Занети,ако не пуштам солзи ја Кире да не се викам!

Море достате со офф топик..кажете некоја сигурна утакмица за утре да се пиши вкладилница бидејќи во соодветната тема не ми ни се влегува повеќе откако го банираа идиотот балист.....

Море достате со офф топик..кажете некоја сигурна утакмица за утре да се пиши вкладилница бидејќи во соодветната тема не ми ни се влегува повеќе откако го банираа идиотот балист.....
Што врска има темата со тоа што банирале некого?

Сигурна Интер - Чезена, собирај пари до среда и пукај 1-1, 1.80 ќе фатиш. И комшииве ќе тепаат утре ама маусов нејќе да кликне на тоа...

See the Difference!

Samo da gi pozdravam fanovite na milan, posto mnogu aktivni se u posledno vreme, izlegda od strav.

17922313765101296181410.jpg

Занети кога ќе се пензионира,цел свет ќе плаче,не само навивачите и фановите на Интер.Тој човек е пример за сите фудбалери со неговата верност,посветеност,харизма и давање 100% од себе на секоја можна утакмица досега што ја одиграл за Интер...како треба да изгледа еден спортист воопшто.
Колку само плачеше во Мадрид на 22 Мај,после освојувањето на титулата во ЛШ,се наежив целиот,ме облеаа солзи и мене и сите што бевме собрани во Опера кафе,еднаш се доживува тоа и никогаш повеќе.Алал му вера за се што направи за Интер,кога му беше најтешко на клубот,не го напушти и одолеа на сите понуди што стигнуваа за него,но остана посветен на Интер и само на Интер.Овој човек треба да се клонира !!
Покрај клонирањето,треба на сред Милано да му се изгради еден монструозно голем споменик за да се сеќаваме сите ние каков играч воопшто играл за Интер !

Tutti Pazzi Per Capitano !!

Што врска има темата со тоа што банирале некого?

Сигурна Интер - Чезена, собирај пари до среда и пукај 1-1, 1.80 ќе фатиш. И комшииве ќе тепаат утре ама маусов нејќе да кликне на тоа...

Тој кажваше барем сигурни типови, на овие другиве неможи да му се верува..додуша сите натпревари оваа година се калакурница и се мести на големо според мене......

Иначе јас прашав за утре некоја за всреда кој знае дали ќе останат парите:):)

Тој кажваше барем сигурни типови, на овие другиве неможи да му се верува..додуша сите натпревари оваа година се калакурница и се мести на големо според мене......

Иначе јас прашав за утре некоја за всреда кој знае дали ќе останат парите:):)
Има еден таму колку што видов ви продава дојави, не се заебавајте со такви работи.

Утре Ливерпул -Евертон 1,за сите грешки сезонава утре ке се поправа Ливерпул на градското дерби(башка и нов тренер имаат)

Ахх, ќе се усреќиш таа кец ако ја ставиш :)

(ви помагам до 1000 да стигнете xD)

See the Difference!

Samo da gi pozdravam fanovite na milan, posto mnogu aktivni se u posledno vreme, izlegda od strav.

17922313765101296181410.jpg

Сезона 2006/07, трофејот што го освоил Јувентус, Интер никогаш нема да го освои, разбравте шинтер4иwа?

п.с. Каква Џенова, без Ранокиа и Тони се како без две очи.

Сезона 2006/07, трофејот што го освоил Јувентус, Интер никогаш нема да го освои, разбравте шинтер4иwа?

п.с. Каква Џенова, без Ранокиа и Тони се како без две очи.
Факт е дека МИЛАН и тука е во предност!!!! Шинтер4иwa Милан таа значка ја има земено 2 пати(со зборови - ДВА пати), вие коа ќе ја земете а ?

абе ако е местена и без голман да играат пак ќе победат
е сеа дали е местена нз, такви работи подслушнав денојве :toe:
п.с
во сабота нема епизода од 18+ ? :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom