Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора Занети да иде на бек,Киву добар си е засега! Станкович ке мора на клупа коа ке се врати Снајдер,знам дека секад дава се од себе али коа има подобри од него така е најдобро!Што може да заебе,ке игра на местото на Деки,а Занети ке иде лев бек и Деки иде на негово место![]()
Што знам, се функционира супер, никој од средина не држи топка повеќе од 2-3 секунди, си викам да не почне да ја тегне топката со него и да почне се да се врти околу него... Се разбира Весли си е Весли и со него мора да сме уште појаки, ама моментот е таков, Мота и Дејан играат одлично.Што те плаши толку Иосоно враќањето на Весли?
Мене ме плаши Весли кога ќе се врати да не се заебе нешто во играта![]()
A мене ме плаши „падни-стани“ одбраната...другото е се во ред, барем така изгледа дека се е во ред, неможам да донесам заклучок, сме играле против една Болоња..
--- надополнето ---
И да, не ни треба Вивиано, незнам што сте запнале...
Не, дека Кастелаци е во извонредна форма...па за иднина ќе мислиме друг пат .Де бе, дека прими многу од Интер?![]()
Кастелаци има одлични интервенции се надевам дека ќе продолжи така, ама не заборавај дека имаше многу лоши проценки на нафрлени топки, само изминативе 2-3 наптревари немавме такви ситуации премногу. Ќе видиме кога ќе не занапаѓа некој... иначе одличен е, само нека продолжи вака.Не, дека Кастелаци е во извонредна форма...па за иднина ќе мислиме друг пат .
Кастелаци има одлични интервенции се надевам дека ќе продолжи така, ама не заборавај дека имаше многу лоши проценки на нафрлени топки, само изминативе 2-3 наптревари немавме такви ситуации премногу. Ќе видиме кога ќе не занапаѓа некој... иначе одличен е, само нека продолжи вака.
Ај доста бе, сте тепале четири по ред мислите којзнае што сте направиле!Не знам како да ви го опишам чувството кога Интер ти е последен фикс на ливче за големи пари, а уште кога знаеш дека го чекаш Интер си ги рачунаш парите.Е така и јас денес, убеден бев дека ќе ги згазат.
Инаку, што се тиче Занети, човеков после не знам колку години го гледам да излегува од утакмица... Не знам, се наежив кога видов дека дури и Морати му стана аплауз да му даде. Тута стадио, алал нека им е на сите. Вистинска легенда е човеков, ќе плачам кога ќе се пензионира.
Баш зборев денес со друштвово што ја гледав Интер дека Снајдер ќе треба да седне на клупа, ваков Дејо не се седнува на клупа, на стероиди е.
Поздрав до комшивкиве со песната: