Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
7+ не фатив (јебеш га , битно тепавме) , али 18+ фаќам за некоја минута :pos:

Што може да заебе,ке игра на местото на Деки,а Занети ке иде лев бек и Деки иде на негово место :icon_lol:
Не мора Занети да иде на бек,Киву добар си е засега! Станкович ке мора на клупа коа ке се врати Снајдер,знам дека секад дава се од себе али коа има подобри од него така е најдобро!

Што те плаши толку Иосоно враќањето на Весли?
Што знам, се функционира супер, никој од средина не држи топка повеќе од 2-3 секунди, си викам да не почне да ја тегне топката со него и да почне се да се врти околу него... Се разбира Весли си е Весли и со него мора да сме уште појаки, ама моментот е таков, Мота и Дејан играат одлично.

Мене ме плаши Весли кога ќе се врати да не се заебе нешто во играта :)

A мене ме плаши „падни-стани“ одбраната...другото е се во ред, барем така изгледа дека се е во ред, неможам да донесам заклучок, сме играле против една Болоња..

--- надополнето ---

И да, не ни треба Вивиано, незнам што сте запнале...

A мене ме плаши „падни-стани“ одбраната...другото е се во ред, барем така изгледа дека се е во ред, неможам да донесам заклучок, сме играле против една Болоња..

--- надополнето ---

И да, не ни треба Вивиано, незнам што сте запнале...

Де бе, дека прими многу од Интер? :)

Не, дека Кастелаци е во извонредна форма...па за иднина ќе мислиме друг пат .
Кастелаци има одлични интервенции се надевам дека ќе продолжи така, ама не заборавај дека имаше многу лоши проценки на нафрлени топки, само изминативе 2-3 наптревари немавме такви ситуации премногу. Ќе видиме кога ќе не занапаѓа некој... иначе одличен е, само нека продолжи вака.

Прочитав негде некоја статија која се однесуваше за ситуацијата за Интер... Насловот беше вака, од прилика : „ Што направи Леонардо за фудбалерите на Интер победуваат со истиот состав кој го имаше Бенитез ? “... Имаше огромна статија, но запамтив само една реченица, која гласи, цитирам: „ Ништо, само ги подсети дека знаат да победуваат“...

Толку, и морам да кажам дека ваков Интер, е оној кој би го гледале неутралните навивачи, како мене... Што секако не беше случај до пред некој месец... Зошто ? Играат офанзивно, играат организирано, сите постигнуваат голови, се игра тимски... Веројатно причината е дека имаат тренер кој бил напаѓач... Или не, се надевам дека ќе се сложите... Имаат тренер кој бил легенда на фудбалската игра

Стариот лански добар Интер...ова се вика препородување во секоја смисла.Браво за Леонардо,кој докажа дека е солиден тренер,но одличен мотиватор.

Кастелаци има одлични интервенции се надевам дека ќе продолжи така, ама не заборавај дека имаше многу лоши проценки на нафрлени топки, само изминативе 2-3 наптревари немавме такви ситуации премногу. Ќе видиме кога ќе не занапаѓа некој... иначе одличен е, само нека продолжи вака.

Једини проблем на моменталниов Интер се прекините

Со Наполи , Катанија и Болоња примаме голови од корна
Со Џенова од слободен со глава
Треба Лео само на ова да поработи

Се друго е перфектно

Да не кажувам пак дека овој е оној Интер што сакам да го гледам секогаш,полн со шанси,царски среден ред со убиствен напад,само одбраната квари просек,посебно Кордоба.
Кастелаци одличен вечерва,така и да продолжи.
Лео го препороди Интер,цела утакмица не седна на столче,туку само одеше горе доле по теренот крај аут линијата и им кажуваше на играчите што да прават,браво,тоа се вика тренер и мотиватор,такви тренери сакам.
Фали уште Снајдер да се врати,Милито да продолжи да дава голови,вечерва ептен се израдував кога го даде голот,срце ми се наполни...ааа да и Самуел и те како фали во одбрана,не знам зошто Лео не го стави вечерва Ранокија,одлично одигра со Џенова.
Честито победа,нека ни се множат,како што вика Васко Пандев-ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО !! :)

More, neka igra Mota po 65/75 minuti do krajot na sezonava vo sekoj natprevar, ne baram poveke, drugite neka se povredat po 10 pati. :)

Ova e toa sto Benco go imase vo fantaziite, devanzivnata trojka od sredinata da igra malce ponapred, ama da ne se zaborava za nazad. Ama od neznanje, Kambi go terase AM, dodusa cela sredina ni bese za nikade so nego.

Ubavo sto Santon igra po malce, da se vrati deka baagi vreme ne igral, malce poveke minutaza vo idnina za Ranokija i taman ke bide, istoto i za Kutinjo i Mariga vo idnina, i da go ebam ke dojde rabotata ne ni trebaat novi igraci, a so vakov Mota i Deki, ne ni trebat. :)

edit: Nego vistina, ova "zatopluva vo Milano" mu stana kako potpis na Vasko Pandev :)

Кај Бенчо никад немало дефанзивна тројка у средина, нешто што молев бога да го видам кај него, нц, 4231 тил ди енд беше типот, ако треба Мунтари или Оби ќе играат ко крила, сеедно, типот идеше со глава кроз ѕид ...
Лео очигледно бајаги време киснел на телефон со Мурињо, у моментов може уште тролаат по скајп, ко и последниве 2 години така и сега, Интер се брани со цел тим освен главниот напаѓач кога противникот го има поседот на топка со тоа што повторно почна да функционира онаа трансформација од одбрана во напад кога топката е у нивни нозе, и тоа во ситуација кога Снајдер не е тука.

Од денешна перспектива на Морати и компанија можам да им замерам само за една работа што ја направија за време на летото, а тоа е поставувањето на Бенитез ко тренер ( али денес лесно е да се тера овој муабет ), еден Лео, кој реално сеуште го учи овој занает, кој неколку недели е тука и го запознаваше тимов нецела недела пред првиот тежок испит со Наполи, успеа да ни нацрта дека овој тим е силен, а не ко портокал исцеден те ради светско те ради ЛШ. Тек сега го сваќам еден од асистентите на Мурињо и фитнес тренер моментално на Реал а до лани на Интер, кога му посочи на Рафа да не се бламира со тие муабети за цедени играчи и слично па овој му врати арогантно, затоа ради таа негова тврдоглавост и игнорирање на еден тон критики кои дојдоа на негова сметка, од погрешна тактика до погрешни подготовки, и он го изеде дебело во својата кариера ко тренер али што е најтрагично за нас, и Интер го шмркна грдо и тоа на крајот може да ги чини многу.

Не знам како да ви го опишам чувството кога Интер ти е последен фикс на ливче за големи пари, а уште кога знаеш дека го чекаш Интер си ги рачунаш парите. :) Е така и јас денес, убеден бев дека ќе ги згазат.

Инаку, што се тиче Занети, човеков после не знам колку години го гледам да излегува од утакмица... Не знам, се наежив кога видов дека дури и Морати му стана аплауз да му даде. Тута стадио, алал нека им е на сите. Вистинска легенда е човеков, ќе плачам кога ќе се пензионира. :)

Баш зборев денес со друштвово што ја гледав Интер дека Снајдер ќе треба да седне на клупа, ваков Дејо не се седнува на клупа, на стероиди е. :pos:

Поздрав до комшивкиве со песната:

Не знам како да ви го опишам чувството кога Интер ти е последен фикс на ливче за големи пари, а уште кога знаеш дека го чекаш Интер си ги рачунаш парите. :) Е така и јас денес, убеден бев дека ќе ги згазат.

Инаку, што се тиче Занети, човеков после не знам колку години го гледам да излегува од утакмица... Не знам, се наежив кога видов дека дури и Морати му стана аплауз да му даде. Тута стадио, алал нека им е на сите. Вистинска легенда е човеков, ќе плачам кога ќе се пензионира. :)

Баш зборев денес со друштвово што ја гледав Интер дека Снајдер ќе треба да седне на клупа, ваков Дејо не се седнува на клупа, на стероиди е. :pos:

Поздрав до комшивкиве со песната:
Ај доста бе, сте тепале четири по ред мислите којзнае што сте направиле!
Ова беше 2 па 3 па 4, реченицата е иста само бројките ги менуваат :)
Туку сакав да кажам, сме имале замена за Снајдер и за слободни удари! :)

Размената на Ибра со Ето + куферче + 50 милиони ќе влезе запишана во историјата како епик фејл трансфер на Барса :) Патем, Интер никогаш не би продал играч што бил толку добар за тимот, против негова воља.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom