Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре можеби Лече ќе се повампират.Па нели топката е округла Биланисти!Затоа не скокајте,само вака да си продолжи интер да си делка па и во Милано ќе затопли засекогаш за нас,а вие пак ќе се вратите во сонот кој ви траеше пет години.Затоа не брзајте и не летајте во облаци!

Marley da te mocam i tebe i tvojot posran zasmrden penzionerski klub Bilan!!!

Ај не расипувајте атмосфера, уште 45 минути до полноќ :)

Да си ми ти здрав и жив, у Милано топло е одамна, изгоревме цела сезона, aли у праву си и дека затоплува, Наполи киксна :pos:

Па да Марли,Наполи киксна ама можеби утре и Лече ќе ви приреди некое изненадување?

Браво Интер браво! Не дека ве фатив 1&3+ :smir: денеска туку навистина ми е мило шо откако го избркавте дебелиот ви тргна работата. Која ви е по ред победа ова, 3-та, 4-та?

Браво Интер браво! Не дека ве фатив 1&3+ :smir: денеска туку навистина ми е мило шо откако го избркавте дебелиот ви тргна работата. Која ви е по ред победа ова, 3-та, 4-та?

4та, 3 во Serie A и една во купот. :)

одлично, одлично, одимее понатака не го гледав цел натпревар ама сум задоволено од прикажаното, ето е ѕвер, марига е солиден, занети права легенда

Епа ајде нека ни е честито победата :),фантастино изиграа момците.Чекаме усште Весли да ни се врати и да бидеме комплетни,и уште поопасни,него конечно и Милито распали што ми е најдраго во оваа утакмица,и мн јака пета на Ето за третиот гол,Мајкон се врака во онаа вистинска форма полека полека.Па ајде следн се Чезена да ги испегламе дома,па полека се стоплува во Милано А ? :icon_bigg

Кире значи Милито,ЕТО,Снајдер никако на аватар ставање,посебно важи за овој третиот разбра ? :)

Мене ме плаши Весли кога ќе се врати да не се заебе нешто во играта :)

Што може да заебе,ке игра на местото на Деки,а Занети ке иде лев бек и Деки иде на негово место :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom