Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми се верува, кај ве штитам тука од шпекулации да не се надевате, ја ви го деградирам сајтот, море маршBeneamata сака да го деградира сајтот, ви реков да не зборите лошо против Бенитез?![]()
И Киву изигра добро де, само разликата е што нафрлената топка од Маикон влезе и тоа пигмеец со глава даде гол, а голгетерот промаши по нафрелната топка на Киву, тоа е тоаЕјјј брат не заебавај, доволно беше што на лицето му се гледаше желбата за игра како и порано во времето на Мур и Манчини. А и сосема добро ја покриваше неговата страна во одбраната за разлика од есенскиов дел па сеа ти види што било работата![]()
Не е неизвесен, кај си прочитал?Киву е неизвесен... што ми требаше вчера да зборам против него... :nesum:
Не ми кажувај бе ти каде
Море Киву спремен бил за игра.. за жал.. или не?Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o,
A disposizione: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Море Киву спремен бил за игра.. за жал.. или не?![]()