Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повредата на Жулио Цезар која на почеток се мислеше дека не е сериозна ИСПАДНА дека е повеќе од сериозна затоа додека тој се опорави Интер ќе реагира одма да го донесе Вивиано а да го испрати Лука Кастелаци во правецот на Болоња за да на кај од сезоната сериозно се расмисли за предлогот на Сер Алекс Фергусон и преселба на Жулионе во Манчестер Јунајтед ( мене лично не ми се свиѓа да се продаде )

Beneamata сака да го деградира сајтот, ви реков да не зборите лошо против Бенитез? :)
Не ми се верува, кај ве штитам тука од шпекулации да не се надевате, ја ви го деградирам сајтот, море марш :)

Ејјј брат не заебавај, доволно беше што на лицето му се гледаше желбата за игра како и порано во времето на Мур и Манчини. А и сосема добро ја покриваше неговата страна во одбраната за разлика од есенскиов дел па сеа ти види што било работата :)
И Киву изигра добро де, само разликата е што нафрлената топка од Маикон влезе и тоа пигмеец со глава даде гол, а голгетерот промаши по нафрелната топка на Киву, тоа е тоа :)
Желба како желба, не видов некоја желба, искрено, ама и таков бил Маикон, никогаш не ги сфаќал помалите екипи сериозно, многу лесно си играл против нив, тоа е тоа...

Киву е неизвесен... што ми требаше вчера да зборам против него... :nesum:

Тука...

Ааа овој бенеамата... само контра да иде.. :pos:

забораив смајли да стаам Х_Х
Не ми кажувај бе ти каде :) Не читам јас ѓубретарски сајтови :)

Имало и на fcinternews ама јас не сум го видел, поточно имаше едно за Киву но не беше поврзано со повреда а подоле имало и за повредата и додека го едитирам постот 10 пати ми падна конекција.

Ај имаш зеленко :)

едит: Галиани се плашел Интер да не го купи Роналдињо затоа одма ги почнале преговорите со Фламенго :pos:

Кастелаци
Мајкон - Лусио - Кордоба - Киву
Занети - Камби - Мота
Станкович
Милито - Ето​

Киву/Занети/Сантон доколку Киву неможе да игра, тогаш најверојатно Сантон ќе стартува

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o,
A disposizione: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Море Киву спремен бил за игра.. за жал.. или не? :icon_lol:

Јас мислам дека ќе ја разрешиме дилемата на победникот уште во првото полувреме.....екипа како Катанија не смее да ни создава проблеми и мислам би требало лесно да ги земиме трите бода од Сицилија и да мислиме за следните натпревари.....не треба и не смее да не плаши ова гостување бидејќи ако овде се мачиме да победиме тогаш што ќе биди кога ќе му гостуваме на Јувентус и Баерн???...победа и само победа треба да ни биди во мислите и денес и секој нареден натпревар...бидете малце оптимисти оставете го времето на Крофнитез..!

Castelazzi
Maicon - Lucio - Cordoba - Zanetti
Motta - Cambiasso - Stankovic
Pandev - = - Eto'o
Milito

можеме и со елката да стартуваме, али не знаеме во каква кондиција се играчиве...

Момци се надевам ке ме израдуваат денес Интерашиве именден ми е :$ а и ги чекам нив и Реал на спортска така да се надевам дека нема да ме изневерат ФОРЦА ИНТЕР :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom