D-r-ot
од поликлиника
Има муда човеков, браво!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И пак ќе постигне гол МилитоБраво за формацијата... само Занети на средина а Киву лево не ми прави ќејф. Ја би идел со Занети лев бек а Марига во средина. Ама кој фактор сум ја?
Иначе 99,9% е сигурно дека пак истите играчи/формација ќе играат како и со Наполи, само Ето>Пандев. Кордоба пак ќе игра централен, Киву пак ќе игра лев бек а Занети пак у средина.
Добар беше Киву, не викам не.. (добро, имаше и некои грешки ама..) ама сепак мене Киву и Кордоба не ми се сигурни. Ама признавам дека и со Киву и Занети у среде составот ни е добар... ќе победиме како и да е. А и сакав да го видам Марига у акција.. ))
(223-305.. види колку "ама" сум напишал... само за тебе)
Ејјј брат не заебавај, доволно беше што на лицето му се гледаше желбата за игра како и порано во времето на Мур и Манчини. А и сосема добро ја покриваше неговата страна во одбраната за разлика од есенскиов дел па сеа ти види што било работатаМаикон освен асистенцијата и едниот продор, ништо посебно не направи со Наполи, но сепак се гледа подобрување.
Киву нека си игра, солиден е во одбрана дури и испрати одличен центаршут што Милито не успеа да го искористи, тогаш според учиникот Киву ќе беше подобар од Маикон
Ранокиа оправдано не играше против Наполи, можеби нема да игра и против Катанија затоа што е многу важно да се познава задната четворка, колку и да е подобар од Кордоба кога не се познава задната четворка е многу лошо. За 3-4 натпревари најверојатно ќе си започне стандард или ако у меѓувреме Кордоба не усере ептен јако.
Сме потпишале со некој младинец од Баерн,Кнасмилнер се викал,ама ке дојде во Јуни
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=35793