Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ова го има по светов:
The Kop sings songs for Benitez...
Овој Хоџсон е толку лош што ги има фатено носталгија по Рафа :pos:

Па со Рафа се бореа за ЛШ, мајстор е за тоа човекот ... да се бори за влез у ЛШ.
И ја молам Бог таму да се врати, пак да паѓа ремет на Special1 TV.

И ова го има по светов:
The Kop sings songs for Benitez...
Овој Хоџсон е толку лош што ги има фатено носталгија по Рафа :pos:

Ноу хард филингс, ама како што мислам, во време на бродоломот на Рафа во Интер, да ви се понудеше опција враќање на Манчини, сигурно ќе ја прифатевте! Не?

:smir:

Ноу хард филингс, ама како што мислам, во време на бродоломот на Рафа во Интер, да ви се понудеше опција враќање на Манчини, сигурно ќе ја прифатевте! Не?

:smir:
Да ама Манчини не се покажа како ужасен, човекот освои титула пред да замине, а Бенитез никогаш не освои титула во Премиер и беше 7ми, на што најмногу се израдуваа фановите на Работнички.

Муабетот е, ако сакате да освоите титула, некогаш, зарем од Бенитез ќе ја чекате? :)

Не бе бато, не сум јас „црвен“ (повеќе ми лежи Њукасл). Само, го бранам бенитез низ сите клубови кај што имал контакт. Туку, нема врска.

Ниту Benitez ниту Манчини не успеаа да остварат тоа што клубот го бараше од нив. Ниту Роберто ЛШ, ниту Рафко Премиер ... got it?

Башка, да го истераа(т) манчестер втора лига, а да ги казнат Арсеналовци и Челзиевци, можеби ќе биде (беше)Ливерпул прв. Или Њукасл, што знаеш ...
(again, no hard feelings, it's just fot the sake of the conversation)

Не бе нема проблем, ама види го сега каде е Манчио во Премиер и спореди го со резултатите на Бенитез со Ливерпул. А никој не е казнет :smir:
Енивеј, Њукасл од секогаш ми бил симпатичен тим, штета што последниве години се далеку под нивото...

Ни одело со турциве нас , Емрe, Окан , Хакан Шукур :) ... Нека дојде и детево , ова е нешто слично како Озил , роден е во Германија ама за разлика од другиов одбрал да игра за Турција , а не за Германија . Уште на 19 години се зборуваше дека е огромен талент , сега има 22 години , и многу ме потсетува на Фабрегас . Во 2005 година бил најмладиот фудбалер што заиграл во Бундес , а и најмладиот кој постигнал погодок . Како би го пречекал :) Бујрум :)

Ej не зезај Иосоно, детево го има она маафака, со раширени раце би го дочекал у Интер, во пакет со Кагава. Каде-каде е подобар од Емре, постабилен е у дуели, има добра завршница, олраунд играч е во средина и изведува одлично слободни удари а и има страшен центар шут. Дортмунд сезонава не ги пропуштам во Бундес лигата, Сахин е ебење од играч, еден од најдобрите у екипа им е али тешко изводливо ми е дека он ке сака кариера да продолжува во Италија.
Или во Баерн ке оди во иднина или во Англија, мал е бројот на бундес играчи кои ја продолжуваат својата кариера во Серија А.

Ej не зезај Иосоно, детево го има она маафака, со раширени раце би го дочекал у Интер, во пакет со Кагава. Каде-каде е подобар од Емре, постабилен е у дуели, има добра завршница, олраунд играч е во средина и изведува одлично слободни удари а и има страшен центар шут. Дортмунд сезонава не ги пропуштам во Бундес лигата, Сахин е ебење од играч, еден од најдобрите у екипа им е али тешко изводливо ми е дека он ке сака кариера да продолжува во Италија.
Или во Баерн ке оди во иднина или во Англија, мал е бројот на бундес играчи кои ја продолжуваат својата кариера во Серија А.
Или е до тоа или пак во времето на Емре немавме youtube клипови :)

Официјално : Mansini си замина во Бразил.Ајде сеа со платата негова некое засилување :)

Нема везе, на јутуб никад го немам гледано овој играч, ни клипот од погоре не го пуштив, си има голема иднина овој играч, далеку е покомплетен од Емре, може на 3 позиции у средина да игра, Мур-тип на играч е али ај, не гледам резон да дискутираме за ваква шпекулација сега :), евентуално ако планираат да го донесат, тоа летоска ке го прават.

Него, што му фалеше уствари на Емре ? :) Мене ми беше еден од поомилените играчи во Интер, али тогашната средина и период на екипава неда '' му се погодија '', простор за прогрес никаков.
Овој меч увек ке му го памтам, 3-0 губеа, 3-3 заврши, он даде 2 гола, овој му беше ремек дело

Грешиш за Шахин , одличен играч е . Не го споредувај ти со Емре , сега помодерен фудбал се игра :) Гледај го Дортмунд наредно коло и ќе видиш за каков играч станува збор . Модерен играч од средината , а кога кажувам модерен , мислам разбираш што сакам да кажам . Секаде го има :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom