- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Ми се допадна првиот прес на желкава!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова го има по светов:The Kop sings songs for Benitez...Овој Хоџсон е толку лош што ги има фатено носталгија по Рафа
![]()
Да ама Манчини не се покажа како ужасен, човекот освои титула пред да замине, а Бенитез никогаш не освои титула во Премиер и беше 7ми, на што најмногу се израдуваа фановите на Работнички.Ноу хард филингс, ама како што мислам, во време на бродоломот на Рафа во Интер, да ви се понудеше опција враќање на Манчини, сигурно ќе ја прифатевте! Не?
:smir:
Што е подобар овој од Емре?Јаоооо, Кока Кола е дечково... ете ја нашата замена за Станкович. ЕТЕ ГО! ЕТЕ ГО!.. како што вика Крејзи Појол ))
Или е до тоа или пак во времето на Емре немавме youtube клиповиEj не зезај Иосоно, детево го има она маафака, со раширени раце би го дочекал у Интер, во пакет со Кагава. Каде-каде е подобар од Емре, постабилен е у дуели, има добра завршница, олраунд играч е во средина и изведува одлично слободни удари а и има страшен центар шут. Дортмунд сезонава не ги пропуштам во Бундес лигата, Сахин е ебење од играч, еден од најдобрите у екипа им е али тешко изводливо ми е дека он ке сака кариера да продолжува во Италија.
Или во Баерн ке оди во иднина или во Англија, мал е бројот на бундес играчи кои ја продолжуваат својата кариера во Серија А.
Нема везе, на јутуб никад го немам гледано овој играч, ни клипот од погоре не го пуштив, си има голема иднина овој играч, далеку е покомплетен од Емре, може на 3 позиции у средина да игра, Мур-тип на играч е али ај, не гледам резон да дискутираме за ваква шпекулација сегаИли е до тоа или пак во времето на Емре немавме youtube клипови![]()
Грешиш за Шахин , одличен играч е . Не го споредувај ти со Емре , сега помодерен фудбал се играИли е до тоа или пак во времето на Емре немавме youtube клипови![]()