Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dee_Jey, Сити си имаат голман, не им треба Цезар. Ама на Јунајтед можеме, кога ќе се пензионира ВДС. ))
IOsono, Цезар не се повреди кај румениот т.е. се повреди ама десната нога... сега ја повреди левата. (или обратно)
Не збори... :wub:
The injury to Julio Cesar, who suffered a hamstring strain of his left leg, is the last memory left by Rafa Benitez inherited at Inter
Од fcinternews.it

Да бе, бла бла бла, и уште малку бла бла :)
Ај сега кажи колку души обновија повреда на мускул?
This is Benitez. Сеуште.
Па читај ги Газета од денес за Цезар ...
Не си далеку од вистината.

Не збори... :wub:
Од fcinternews.it
Against Genoa on the 29th, he injured the same muscle of the other leg.
Преведено од Газета...

Уствари и ти убаво си пиша
The injury to Julio Cesar, who suffered a hamstring strain of his left leg, is the last memory left by Rafa Benitez inherited at Inter
А сега повредата му е на десната..

EDIT

Така ми е кога не читам до крај ))
On the 17th of November, another fallout that kept him in doubt for Abu Dhabi. Now this time, the injury certainly has a relationship with previous trouble.
Океј, ти си бил во право. Румениот е крив.. а и тоа ми одговара хД

Toa и ја го викав за Лео кога миланезиве се бунеа, вакви прилики еднаш у живот доаѓаат, тешко дека некоја друга голема екипа ке го земеше у свои редови, неможе Не да се каже на ваква понуда.
Точно е дека Милан за него имаат направено многу, ама Милан за Лео како тренер на таа екипа буквално ништо не направи и капак на Се дојде и онаа изјава на Берлускони кога кажа ја со овој тим ке освоев Скудето ...

--- надополнето ---

Преведено од Газета...
Прочитај ја цела статија.

--- надополнето ---

Да додадам само, постои опција и за Дони, да се позајми до Јуни, супер солуција ке е ко втор голман ( ке може да игра и во ЛШ ), односно замена за Цезар, ама зима бајаги голема плата, скоро 3 милиони евра по сезона ...

@IoSono
Да ти кажам, ми свена каранфилов ако отпадна Болоња :)
Вивијано е first team материјал, он нема да се согласи да биде само привремено решение за тимов дур да се врати Цезар. Факт е дека кога ке биде вратен Цезар у комбинација он пак ке биде прв голман што значи тешко дека Вивијано би се согласил за вакво нешто сега, поготово поради фактот што веќе се здоби со репрезентативен статус.
Друга работа, пола-пола е сопственоста на овој играч, така да слично како и со Ранокија, под 8 милиони евра нема шанса да се донесе сега, а ништо чудно и 10 или над 10 да бараат Болоња со оглед на фактот што во Јануари многу лесно можат да се пумпаат цените, поготово за играчи кои очајно им требаат на тимовите, ко Ранокија што им требаше на Интер по повредата на Самуел.

Ви викам јас Рафа е пак крив за повредава на Цезар, иако повредата е на различна нога, ипак е рафа крив :) И за сите наредни повреди...

Абе нели не сакаше да дискутираш на таа тематика ... :)
Нема везе, ти велиш едно, најчитаниот спортски весник у Италија друго и то је то.

Kolku vreme ke bide out Zhulione? Ako e 1 ili 2 meseci, jas sum za odma da se donese Viviano, ako e za 1/2 natprevari ne mora, ama neka brani nekoj drug, Kastelaci mnogu golem kikser e, a i ne e bas siguren golman, isto kikser e i Valdes, ama znae da odbrani nesto na koe site ke gi zacudi, Kastelaci em star, em ... ne e Inter material.

Абе нели не сакаше да дискутираш на таа тематика ... :)
Нема везе, ти велиш едно, најчитаниот спортски весник у Италија друго и то је то.
Што вика најчитаниот весник во Италија? (п.с. најгледан медиум во Македонија е А1).

Што вика најчитаниот весник во Италија? (п.с. најгледан медиум во Македонија е А1).
Ете пастирал и Штрафценегер погоре, дека ова е резултат на претходно заработена повреда на тренинг во Ноември ...
А и сериозно, не споредувај спортски медиум ( весник ) од Италија со А1, нема логика, Кока Кола се они за нас. :)

@IoSono
Да ти кажам, ми свена каранфилов ако отпадна Болоња :)
И мене :) Од нивна гледна точка ти кажувам како се работите, јас на нивно место не би го давал до јуни.

Ете пастирал и Штрафценегер погоре, дека ова е резултат на претходно заработена повреда на тренинг во Ноември ...
А и сериозно, не споредувај спортски медиум ( весник ) од Италија со А1, нема логика, Кока Кола се они за нас. :)
Грешка беше споредбата, изгледа internews се спортденес во италија :)

Не, сериозно ве прашувам, сите, мислите дека има вина во оваа со онаа претходната и дека е така како што пренесува интерњуз или вие како што сте разбрале или сте сакале да разберете?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom