Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Оваа ТЕТКА ЏЕВРИЕ се думела за Думан
Дали да го прати у БАРДОВЦИ или да го прати у ДЕМИР ХИСАР

) samo provocira. 
Marley987
Немој да бидеш смешен, убаво читај и размислувај по 24 часа, белким ќе научеш нешто од моите постови.
Јас веќе бев фан кога Трапатони беше тренер на Интер , а ти тогаш си имал 2 години.
За трапатони напишав во еден пост, дека е еден од тројцата најуспешни тренери во Серија А на сите времиња.
Џовани Трапатони, Вујадин Бошков, Ариго Саки, Свен Горан Ериксон, Отавио Бјанки, Карло Мацоне и Невио Скала беа најдобрите тренери во серија А, но тогаш фудбалот се играше со враќање на топката кон голманот.
Сите овие тренери беа успешни, но нивното време помина.
Оваа ТЕТКА ЏЕВРИЕ се думела за Думан
Дали да го прати у БАРДОВЦИ или да го прати у ДЕМИР ХИСАР

То бе друже![]()
Ве тестирам до кој стадиум ви ги донесол Бенитез нервите...Пишете дал уште некој ке добие заканујеќа од Думан или само ја ја имав таа ч4ст ;D
хахахахха, и на Џеврие почнавте да е се љутите.
Абе уживате во игрите на Интер, оваа сезона се олабавени, се уште ги славаат титулите.
П.С Утре имате сигурна победа со Киево, и малку ќе се залечаат раните, што ви ги нанесе Бенитко.
А мене парите што ги вложив за двојка на 1.99 коеф.
--- надополнето ---
Ве тестирам до кој стадиум ви ги донесол Бенитез нервите...
Мене ми ги тестираше на времето Марко Тардели, а неколку години покасно и Алберто Ѕакерони...е нема да му дозволам и на Бенитез да ми ги тестира нервите.
хахахахха, и на Џеврие почнавте да е се љутите.
Абе уживате во игрите на Интер, оваа сезона се олабавени, се уште ги славаат титулите.
П.С Утре имате сигурна победа со Киево, и малку ќе се залечаат раните, што ви ги нанесе Бенитко.
А мене парите што ги вложив за двојка на 1.99 коеф.
--- надополнето ---
Ве тестирам до кој стадиум ви ги донесол Бенитез нервите...
Мене ми ги тестираше на времето Марко Тардели, а неколку години покасно и Алберто Ѕакерони...е нема да му дозволам и на Бенитез да ми ги тестира нервите.
@ Martin
Па нема играчи зашто мал милион повреди има, а не дека не му купувале или нешто слично.
Тоа ми е најмизерниот изговор кој го читам на нетов, не му купиле нови играчи, и ? Па и примавера деца да извадат ке можат една Бреша да ја победат дома, или Лече, или Болоња, ете ти 3 меча каде од можни 9 се освоија само 3 бодови, ете ти ги тие 6 бода минус од Милан, додади го тука и бодот што го изгуби со Рома а го имаше веќе у џеб ...
Никаков изговор нема за ова сега што се случува, а спомне повреди, само уште тон кал си фрла на самиот себе бидејќи истиве никогаш не претставувале ваков проблем до сега.
)))