Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие потврдија присуство за у Четврок,балонот у Чаир,од 16:00 до 17:00.. ;))
1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Илијаико
8.Занети
9.Ice_Hendrix
10.Ace-Nerazzurri
11.Sneijder
12.Rossi_46

Ако има уште некои што ќе доаѓаат а не се на списоков,нека пишат тука..

Поради страв од немање ни 12 души,уште еден Интераш од Велес ќе дојде со Занети.. (ако нема некој нешто против)

Кој би бил новиот тренер на ИНТЕР во моментов?Навистина немам поима.Јас би се согласил со Реал ако е изводливо да правиме трампа БЕНИТЕЗ+МИЛИТО+МАИКОН за Мурињо?Може??????????

И ја потврдувам присуство за у четврток за фудбал. Се гледаме тамо :)

Пингвини, ај ѕирнете на сајтот одма под артиклите? :)

Ја потврдив присуство ако треба уште еднаш ке потврдам :) Иначе ако треба да се викне некој кажујте на време.

Кој би бил новиот тренер на ИНТЕР во моментов?Навистина немам поима.Јас би се согласил со Реал ако е изводливо да правиме трампа БЕНИТЕЗ+МИЛИТО+МАИКОН за Мурињо?Може??????????

Може ама без Маикон :pos:

Пингвини, ај ѕирнете на сајтот одма под артиклите? :)

shalovi-naskoro.gif

За тава говореш ? :)

Момци јас може ќе наминам во четврток да ве ѕирнам,не сум во форма за фудбал,а и мрза ми е да влечкам со мене торба со патики :)
Ќе си седам на страна и ќе ви пукам сеири :pos:

Момци јас може ќе наминам во четврток да ве ѕирнам,не сум во форма за фудбал,а и мрза ми е да влечкам со мене торба со патики :)

Ке му помагаш на Син околу тактиката А ? :pos:

Па земи и камера да не сликаш ебате тоа дебелиот,, собери го Деко , собери стотче , собери опрема и на играње , да не ти дојдам до Џорџе :pos:

јас доагам само кој е од бутел,чаир нека ми пише да се договориме заедно да идеме ..позз се гледаме таму ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom