Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, тоа сум го утнал, затоа имаш те поздрави следновоSyn не знам зашто ми вртиш муабети само за да заташкаш тоа што утна со повредата на Занети и што ја препиша на Бенитез.
А тоа што сум утнал за Занети, не го занемарува она што ти го напишав позади, што за жал, не можеш да го демантираш.Samuel ima strasna povreda, sega citav edna statija so uzasen prevod, prof Benazzo objasnuva kako sto so povredata na Samuel, i go vika slednovo: Ke otsustvuva do kraj na sezonata definitivno, i veli deka povredata ne e od kontakt so protivnicki igrac, kazuva deka problemot e vo jacinata na muskilite koi imale slaba poddrska na kolenoto,
му го отвараат коленото и конечно го наоѓаат изгубениот часовник на Франко Комбидодека Тиаго Мота и понатаму останува енигма за лекарите.

Епа ако моите се лејм цитати, тогаш оние што го бранат сеуште Рафа, какви се ? Пародични ? Смешни ?1. veli deka povredata ne e od kontakt so protivnicki igrac,
Не сме слепи, фала богу знаеме дека не е од контакт.
2. kazuva deka problemot e vo jacinata na muskilite koi imale slaba poddrska na kolenoto
Како што вика една реклама, не е темница - недостаток на светло е, не е ладно - недостаток на топлина е.....
Така и ова, за да се скрши нешто мора да биде кршливо, за да настане повреда без противнички играч мора нешто да попушти. Само штета, не можам да најдам што кажал докторот на Станкович кога се повредил на ист начин, дали било до Рафа кој беше во Ливерпул, или пак некоја виша сила придонела до повреда бидејќи мускулите имале силна поддршка на коленото.
Лејм, многу лејм цитати ми даваш. Океј да ми дадеш нешто што ќе каже за повредата на Цезар, Камбиасо, Мунтари или пак Марига, али нема шанси да ме убедиш за Занети, Мота или Самуел, па и Снајдер кој минатата година се утепа од мачење со повредите.
Треба човек слеп да се за да не види дека Интер се претвори во просечен клуб, нешто што е апла очигледно, СИТЕ сериозни тестови сезонава не беа победени, Рома гости, Јуве дома, Тотенхем гости, додади ги тука и Бреша, Болоња, Сампдорија, и воала, ко што пишува и погоре, Интер го има НАЈЛОШИОТ старт во Серија А во последниве неколку години.Добро Бенеамата, ок, знаеме дека сеуште веруваш во Бенитез и слично, али малце согледај ги фактите и спореди го ова со шампионскиот Интер, ке видиш само колку тимот е уназаден, ваков Интер не е кадарен ни за Скудетото ...
11 повреди, добро, не е Бенитез крив, пораз од Рома а на минута до крај на продолжението Бенитез дреме со Марига, ок, не е Бенитез крив, едни Тотенхем ( дебитанти у ЛШ ако не се лажам ) им одржуваат лекција во Лондон, ок, не е Бенитез крив, со Јуве дома се игра израмнет меч и под нивото на Интер, ок, не е Бенитез крив, играта на гостински терен е катастрофална ( Каљари, Џенова, Болоња ) и со тоа покажуваат класична неконстантност, ок, не е Бенитез крив, го изгубија Супер Купот на Европа, трофеј кој Интер го нема у својата историја, ок, ни тука Рафа не е крив, Бреша со серија од 5 порази доаѓа во Милано и ЕДВАЈ нерешено се вади со непостоечки пенал, ок, ни тука келнерот не е крив, 4ца играчи од лани клучни, 3 КЛАСА, играат бедно, непрепознатливо, ок, ни тука Рафа не е крив и не сноси дел од вината, Милито не се ракува со него, Киву му се дере, Маикон му се дере, ок, ни тука Рафа не е крив за ваквата бедна атмосфера во тимот ...
Не гледајте толку површно само на овој Интер, кој наликува бедно ко периодот, кхм, пред Манчини да дојде тука, а кадарот им е 10 пати подобар од тој тогаш кој беше во овој тим.
Ајде сега, наоѓајте некои други објаснувања каде го нема Рафа, иако коинциденција или не, со него го имаат најлошиот старт у една Серија А сезона у последниве 6 години. Ма коинциденција е ... не е до Рафа.
Бенитез ако преживее на клупата 6 месеци ќе биде чудоНема да е толку добра ако пак си тренира со Бенитез по старо и пак ке си се повреди.
Како што напомена Син клучното нешто кое довело до оваа повреда е слабиот мускул или поточно кажано неговото колено неможело да го издржи притисокот кој му се создавал.

Бенитез ако преживее на клупата 6 месеци ќе биде чудо![]()
Секогаш може полошо, макар што во моментов не изгледа така...Добро тоа е условот бр.1,а па после Бенитез може да ви се падне некој бетер,па и Лусио да отиде...
Али како и да е,го жалам Самуел,знам како е да имаш проблеми со колено.