Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кирца дали има слободен термин во 20 часот ... Нас ни одговара ама дали им одговара во тој ГАЦ , плус јас појма неам кае тоа :) , не сум од СК .. Ќе мора некој да ме собере од центар и да ме однесе :)

Кире..од кај знаеш дека во 20ч ќе биде слободен термин?

Значи Вторник 09.11.2010...

Пријавени до сеа..

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Кире
4.Занети
5.Енџин
..
..

Бенеамата..не сме 9,чекај...д грејт,ибракадабра и аки рекоа дека им одговара среда..уште за вторник ништо не напишале..
А и Илијаико не рече дека му одговара вторник..може ни вторник не му одговара..чекај нека напишат...

Вторник нема да можам, ради тоа што во среда иам колоквиум. Така да за вторник сум аут. :/

Епа треба да се јави некој овие денови за да закаже термин во 20 часот,затоа ние првин да се договориме меѓу себе и некој да закаже конечен термин во ГАЦ! Ако се јавиме побрзо нема ваљда да има зафатен термин за во вторник,значи од прилика до утре некој да закаже! Ако се јавиш во понеделник сигурно дека нема да најдеш термин ти коа сакаш во вторник,затоа реков ако се јавиме порано сигурно ке има термин!

Еее... се отажувам од организација јас :pos: Ај во четврток можеби сите ќе можат, ако можете четврток нека биде, ако не во кој ден од вторник-среда-четврток ќе има кворум, тој ден ќе играме :)

Абе увек ќе има некој што нема да може да игра :)

Значи во Среда на Илијаико не му одговара,во Вторник на Д Грејт..ај да видиме во Четврток на кого НЕ му одговара..:pos:..
Ако и тогаш на некого не му одговара..како што рече бенеамата,ќе одбереме еден ден од вторник-среда-четврток и ќе играме,кој дојде-дојде..

Епа ако гледате така од 20 души еден ке се најде кој нема да му одговара вторник,среда или четврток!! Во секој случај кој ден да одбереме ке има над 10 сигурно,иначе има ли некој кој не му одговара четврток:pos:? Ако на сите одговара ке играме во четврток,али мислам дека пак се јави некој!

Мене ми одговара било кој од тие денови, ако е од 8. Вторник завршувам со полагања, така да после сум слободен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom