Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Среда (10.11.2010) Фудбалска пресметка @ Сала Гац - К. Вода
-beneamata
-штрафценегер
-J.Zanetti
-The Great
-Enign90?
....

-beneamata
-штрафценегер
-J.Zanetti
-The Great
-Enign90
-Ibrakadabra
....
И Ибракадабра се пријави..го додадов..

gr8,ги виде дресовите убаво..дали се добри..колку пари се...или само од далеку онака? ;)

Така набрзина фрлив поглед, добри се, не се лоши... А цената мислам дека им е околу 600-700 денари.

Случајно видов во Фан Шоп во Аеродром (кај зградата од One), има од овие новиве како народна носија што се :). Има од Снајдер, Пандев и празен.

на миле палма е дуќанот, ист дуќан има и во гтц 2 спрат од страната кај холидеј ин. и во велес има дуќан, обично е спонзор на наше маало за турнири :)

Долазим да знаете,Мац ми е агент :)

Долазим да знаете,Мац ми е агент :)

Не не, ја за турнирот може менаџер да ви бидам - немам искуство со ФуТбал Менаџер ама играм FIFA од 2001ва!!!!

Одма ја знам победничката тактика, двајца одбранбени, еден средина, двајца напад.
Ама тајната на успехот не е во тоа, туку во најдобрата тактичка одлука која може да се напраи - Деко го сместувам во трибини место на терен, позиција GL (гледач) и одма тепате!.!

Среда во Гац не ми одговара,,, :S , мање битно ако се соберете ,пуцајте. :)

^ Е ајде сеа ако не без организаторот да идеме да играме :) Мењаме во вторник ? :D

Среда во Гац не ми одговара,,, :S , мање битно ако се соберете ,пуцајте. :)
Само во Гац не ти одговара или? Што е до мене кај било ќе играме, онака го пишав местото, ако сакаш може и во Чаир.

Леле :se_ molam:se_ molam:se_ molam
Midfielders:
Wesley Sneijder 10, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Mancini, 40, Obiora Nwankwo;

-beneamata
-штрафценегер
-J.Zanetti
-The Great
-Enign90?
....
И ја ке дојдам сигурно! ***Занети ако незнаеш кај е салата јави ми се ке те чекам ја,ако немаш мој број пиши ми на пп ке ти го кажам!**

На Ико не му одговара среда... Да направиме вторник или четврток? Вторник колку што знам на сите ви одговараше или електро полагаат тогаш?
Значи Вторник(09.11) или Четврток(11.11)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom