Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само да нема некој ванаби Венгер кај останативе, да дојде со тим каде просекот е 13 до 16 годинки. :))

Ако сте за балонот во Чаир можам да закажам пред зграда ми е :) Иначе ви реков ПОСЛЕ понеделник кога сакате!А иначе има Ико право за балончето е ван све!
новиов ГАЦ е врх... ја сум играл сегде, Чаир беше број 1 додека го направат ГАЦ !

Планирајте ме и мене, и така и така 2-3-4 ќе се откажат ради терминот, па би можел да улетам. Кога се договораат вакви работи сите се ЗА, па откога се ќе се знае точно, нема да им одговара од Х причина...

така да:

...
...
100. IbraKadabra

^ Имам два дреса од Ибра, бел или црно-син сакаш? :icon_lol:

Ај нека закаже некој термин во вторник или среда и на кој му одговара нека дојде и крај !

И немојте сите со Интер дресови да дојдете , нема да се распознаваме , ко една екипа ке бидеме ... Нека носат и маица од нашите и дрес резерва и ко ќе се поделиме ќе направиме маици против дресови :pos2:

Значи во Среда (10.11.2010),сала ГАЦ у Кисела Вода,у ??:?? саат... така ли?
Ако е така,ајде нека закажува некој...2 саати би било тоб ;)

Кој спомна за ГАЦ салата? Ај тој што спомна,нека иде нека праша во колку саат во среда има термин слободен...а ако се пријавиме 15+ души,ќе зееме 2 термина 1 по друг и ќе направиме 3 екипи..со бољипар..2 тима играат до 5 на пр. па изгубениот искача и све така у круг..што мислите?;) Ова е само ако не има многу..

ок времето ми одговара, за да ја најдам салата ќе се договорам со некого од тука заедно да идеме.
а дресови може да си носите и црно син у ранец и бел, нема да ви смета, ќе изиграме така на старт една утакмица, а после ќе се балансираме послаби спрема појаки за да имаме и уште една цврста утакмица :)

Ма нејќам дрес од него : )))

Шведска нешто ако имаш, а-у хехехе :)

Со дрес од Шведска ептен ќе се двоиш од останативе :)

п.с. Сериозно, земите бел и црно-син дрес. Ако немате бел, земете ја маичката што ја печатевме. :) Среда, 100% играм.

Кога сме кај дресовите..од кај да купам дрес од новиве? Има негде кај нас..?

Кога сме кај дресовите..од кај да купам дрес од новиве? Има негде кај нас..?

Случајно видов во Фан Шоп во Аеродром (кај зградата од One), има од овие новиве како народна носија што се :). Има од Снајдер, Пандев и празен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom