Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Четврток сеа а ? :D Ајде може рачунајте ме ! Ај сеа нека се избаци некој што неможе во четврток :D

Овие денови само за нас пишуваме ,а утре играме со Бреша никој ништо ни спомна:pos:! Па добро нема што да се спомне,кец како планина! Иначе значи четврток искочи сеа во Гац така,иако пола веќе пишаа за во среда!

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Енџин
8.Илијаико
9.Марсо
10.Занети
11.F.A.
12.Ice_Hendrix
13.Ace-Nerazzurri
14.Rossi
15.Sneijder
Овие вчера се пријавија дека ќе играат..
Дај да најдеме некој термин кој на сите ќе ни одговара..
Дали можеби Сабота 13.11.2010 на сите ќе им одговара..
И на кој не му одговара среда 10.11(освен на Илијаико) нека пише..да видиме дали има други или е само он..

ЕДИТ- на зелениве им одговара Среда,цвениот не,другите уште не пишале за среда..

Inter Coach Rafa Benitez has likened Tottenham wing-back Gareth Bale to a Ferrari while comparing his defenders to Volvos. хахаха ама ме насмеа :)

Овие вчера се пријавија дека ќе играат..
Дај да најдеме некој термин кој на сите ќе ни одговара..
Дали можеби Сабота 13.11.2010 на сите ќе им одговара..
И на кој не му одговара среда 10.11(освен на Илијаико) нека пише..да видиме дали има други или е само он..

ЕДИТ- на зелениве им одговара Среда,цвениот не,другите уште не пишале за среда..
Ај првин за четврток да видиме:
1.beneamata
2.штрафценегер
3.@ki
4.Кире
5.Mummy
....

Дечки абе не зависете од мене , ја ви реков дека среда не ми одговара дека играм во среда.Е да Гац ми е далеку ама ке се договорам со Роси (од бутел е момакот) и ке направиме некоја комбинација.Како и да е може да играте и во среда нема да ви се љутам :)

Дечки абе не зависете од мене , ја ви реков дека среда не ми одговара дека играм во среда.Е да Гац ми е далеку ама ке се договорам со Роси (од бутел е момакот) и ке направиме некоја комбинација.Како и да е може да играте и во среда нема да ви се љутам :)
Мислиш играч во Четврток? Или? Кога можеш да играш?;)

Мене ми одговара,од Понеделник па натаму секој ден само да се дог убаво и тоа е тоа :toe:

Додека вие договарате ден, Ибра тепа ли тепа... Откоа му удри мајагери на Штрасер, сеа го преебал Ониеву, тој па сирот повреден цела сезона, се враќа на тренинг и Златко му праи старт “за сите пари“... :) :)

Повеќе

Иначе, јас сум расположен за играње, кажете само кога...

Малку преувеличи не малкуповеќе преувеличуваш во твојот пост ама нема врска :)

п.с Ибра игра во Милан така да не гледам причина веста да ја постираш во фан клуб:Интер.

Малку преувеличи не малкуповеќе преувеличуваш во твојот пост ама нема врска :)

п.с Ибра игра во Милан така да не гледам причина веста да ја постираш во фан клуб:Интер.
Ibrakadabra денес 19:52

Nikola Volkovo денес 19:54

Ни ние не гледаме причина ти да дремеш во наш фан-клуб.
И не знам дали си знаел, али Ибра беше наш играч, така да има некоја причина зашто се дискутира он. Ајт

Хммм... да не сфати нешто погрешно бате ти!? Не ви беше Ониеву повреден цела сезона?? Го купивте опсле куп на конфедерации (значи летото 2009 година), а лани колку утакмици изигра?? Сеа почиња да тренира и Ибра му влегол јако, по што овој изреагирал?! Што е тука преувеличено??

А за Ибра ќе си коментирам колку сакам и каде сакам... Ја се радував на нештото што го донесе у Интер, а нема да го донесе у Милан = Т И Т У Л А

лет лет пријателе...

Среда

1.Штрафценегер

2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Енџин
8.Илијаико
9.Марсо
10.Занети
11.F.A.
12.Ice_Hendrix
13.Ace-Nerazzurri
14.Rossi
15.Sneijder
16.Ibrakadabra
17.The Mummy Returns

Четврток

1.Штрафценегер

2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Енџин
8.Илијаико
9.Марсо
10.Занети
11.F.A.
12.Ice_Hendrix
13.Ace-Nerazzurri
14.Rossi
15.Sneijder
16.Ibrakadabra
17.The Mummy Returns

Ајде тие што не се обоени нека се обојат..дали можат за у среда,дали само у четврток или двете..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom