Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас се пријавувам ако има уште место ....можам да играм на повеке позиции освен голман :smir:

Гац? Брат уџум ми е К.Вода :) ,, али како сакате ке напраиме некоја комбинација,, ја викам во чаир да играме дека теренчето е страшно добро и башка 1200 е термин по 100тче од чоек. пуна капа :)

Ви одговара недела(14.11.2010)? Тогаш сите би требало да сме слободни и на сите им се завршени колоквиумите.
Само дали може во недела да се закаже во балон? Али ако биде како денеска времето, може надвор да се игра.

Абе..да не биде у некоја сала кај што само 1 саат може да играме...да може колку сакаме-толку да играме.. :pos:

Ви одговара недела(14.11.2010)? Тогаш сите би требало да сме слободни и на сите им се завршени колоквиумите.
Само дали може во недела да се закаже во балон? Али ако биде како денеска времето, може надвор да се игра.

Батали балон,, не се дише унутра. А тие што не се кондиционо спремени ке паднат за 10 мин во балон. ,, Ако сакате можам да се јавам во Чаир (кај моша) конструкција е,теренот им е солза има и маркери и соблекувални и се остало.

Мислам дека недела е најдобро решение,најдобро е да се игра во балон бидејки времето е сега ладно и може да врне затоа најпаметно во балон! Има доста балони,нека биде близу центар за сите да се снајдеме полесно!

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Енџин
8.Илијаико
9.Марсо
10.Занети
11.F.A.
12.Ice_Hendrix

I`m in...мислам прв се пријавив, уште пред 2 дена! Инаку, јас сум Кисела Вода, ама не знам кај е тоа ГАЦ, а може да појдам да видам што како!

Само проблем е датата(14.10 како што спомнавте) бидејќи на 06.10 почнува колоквиумска на електро, а пола фан-клуб сме таму, така да нареден викен може без прболем, овој викенд тешко....

se zaebavas??? INTER-MILAN E NEDELA !!!!!

Баш кога играат Интер - Милан најде?

Не ми е јасно за тоа колквиумите што зборите..па цел ден и ноќ ли учите па да неможете 2-3 саати (највеќе) да одвоите? :pos:

Не ми е јасно за тоа колквиумите што зборите..па цел ден и ноќ ли учите па да неможете 2-3 саати (највеќе) да одвоите? :pos:
браво!!! конечно еден дели мое мислење.... што ПЕНИС праите.... 2-3 саати во денот не можете да издвоите... вие не јадете/одмарате.... 24/7 сте над книга?

Гац? Брат уџум ми е К.Вода :) ,, али како сакате ке напраиме некоја комбинација,, ја викам во чаир да играме дека теренчето е страшно добро и башка 1200 е термин по 100тче од чоек. пуна капа :)
Поминав пред некоја недела таму, теренчето од надвор е :drk:
Ич не ми текна на Интер-Милан, али ипак бе, нема да играме во 7, недела е... Али еве, овие електро го тупат, кај најдоа тогаш да им стават колоквиумска :)

иначе за турнир.. голман, не му се секирајте... Жаре што организиравме собиранката за финалето, е феноменален голман... Дечкото во Динамо беше на проба... го бива стварно, само батали кариера

--- надополнето ---

Поминав пред некоја недела таму, теренчето од надвор е :drk:
Ич не ми текна на Интер-Милан, али ипак бе, нема да играме во 7, недела е... Али еве, овие електро го тупат, кај најдоа тогаш да им стават колоквиумска :)

во недела имам утакмици ..... пред 6 не сум слободен.....

во недела имам утакмици ..... пред 6 не сум слободен.....
Оваа или другата? ;)

beneamata,за тоа што рече дека елетрко го тупат,колоквиумите се на 8,10,12 и 20(барем на мене,за другите појма неам :pos:)...така да за на 14,незнам што е проблемот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom