Ace-Nerazzuri
Професионалец
- Член од
- 13 ноември 2009
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 50
јас се пријавувам ако има уште место ....можам да играм на повеке позиции освен голман :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ви одговара недела(14.11.2010)? Тогаш сите би требало да сме слободни и на сите им се завршени колоквиумите.
Само дали може во недела да се закаже во балон? Али ако биде како денеска времето, може надвор да се игра.
Ви одговара недела(14.11.2010)? Тогаш сите би требало да сме слободни и на сите им се завршени колоквиумите.
Само дали може во недела да се закаже во балон? Али ако биде како денеска времето, може надвор да се игра.
Баш кога играат Интер - Милан најде?Ви одговара недела(14.11.2010)? Тогаш сите би требало да сме слободни и на сите им се завршени колоквиумите.

браво!!! конечно еден дели мое мислење.... што ПЕНИС праите.... 2-3 саати во денот не можете да издвоите... вие не јадете/одмарате.... 24/7 сте над книга?Не ми е јасно за тоа колквиумите што зборите..па цел ден и ноќ ли учите па да неможете 2-3 саати (највеќе) да одвоите?![]()
Поминав пред некоја недела таму, теренчето од надвор еГац? Брат уџум ми е К.Вода,, али како сакате ке напраиме некоја комбинација,, ја викам во чаир да играме дека теренчето е страшно добро и башка 1200 е термин по 100тче од чоек. пуна капа
![]()

Поминав пред некоја недела таму, теренчето од надвор е
Ич не ми текна на Интер-Милан, али ипак бе, нема да играме во 7, недела е... Али еве, овие електро го тупат, кај најдоа тогаш да им стават колоквиумска![]()
Оваа или другата?во недела имам утакмици ..... пред 6 не сум слободен.....

)...така да за на 14,незнам што е проблемот...