Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде пријавувајте се...
До сега потврдија: Ико, Син, Јас, штрафценегер, адриано_ретурнс, 223-305, ФА(ваљда), Дек0(ако не се лажам), и некој за голман се пријави :)
Ja не играм, гледам, ванаби Мурињо ке бидам, ако губите ке ви викам, Iko, what are you doing, you're not special anymore ... и лисиците ке ги правам ако ви се случи неправда.

Ајде пријавувајте се...
До сега потврдија: Ико, Син, Јас, штрафценегер, адриано_ретурнс, 223-305, ФА(ваљда), Дек0(ако не се лажам), и некој за голман се пријави :)
И ја играм бе алоо,тренирав 5 години фудбал ке видите кој е Роналдо ! Ако треба мојот тим ке игра со играч помалце,само ајде да се собереме!

Ајде пријавувајте се...
Овие се пријавиле за фудбал меѓу нас или за турнирот?

За голман мислам дека се пријави Роси(бројки некои)

Ајде пријавувајте се...
До сега потврдија: Ико, Син, Јас, штрафценегер, адриано_ретурнс, 223-305(се лажеш):), ФА(ваљда), Дек0(ако не се лажам), и некој за голман се пријави :)

Далеку е Скопје :)
Иначе би играл да сум од таму ;)

И ја играм бе алоо,тренирав 5 години фудбал ке видите кој е Роналдо ! Ако треба мојот тим ке игра со играч помалце,само ајде да се собереме!
Жал ми е Кире, не сакаме манекени во тим :pos:
Овие се пријавиле за фудбал меѓу нас или за турнирот?

За голман мислам дека се пријави Роси(бројки некои)
За турнирот се пријавија мислам... Него ајде, кој сака меѓу нас да се собереме, од понеделник натака еден ден да изиграме фудбалче. Пријавувајте се од сега.

Жал ми е Кире, не сакаме манекени во тим :pos:

За турнирот се пријавија мислам... Него ајде, кој сака меѓу нас да се собереме, од понеделник натака еден ден да изиграме фудбалче. Пријавувајте се од сега.
Хаха,тој манекекен го држи рекордот на трансфер листата! Иначе супер би било да се собереме и да изиграме фудбалче,да видиме што знаеме ние а не само да пуцеме по играчиве како на пример Мунтари:pos:

За фудбал меѓу нас..

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
....
...
Други?

едноо прашање до сите
ДАЛИ МИСЛИТЕ ДЕКА ГОДИНАВА ЌЕ ОСВОИМЕ СЕРИА А ?

да не бидам песимист ама според мене годинава че завршиме со ЗЕРО Титулии
не гледам само според натпреварот против тотенхем-кој има големи шанси и да беше пуштен..
1.рафа бенитез и дури беше во ливерпулл секогаш се брукаше во премиер лига
според ова што го гледам и во интер не е нешто подобар во сериа А..заради тоа и титулата е под знак прашалник
она за што беше добар во ливерпул беше лига шампиони
но сегаа дали може интер да освои лига шамп??
тоа е тешко прашање но според игрите кои се покажуваат досега сме далеку од тоа

И да стигнеме до полуфинале (што ќе се смета за успех) повторно титулата во лига шамп нема да заврши кај нас
значи рафа бенитез е тотално промашување ,требаше да се земе тренер кој пред се ќе е одбранеше титулата(Seria A)
затоа што рафа е тренер исклучиво за нокаут фазите во ЛШ

<<< THE GREAT СЕ ПРИЈАВУВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ај сеа да видам.)

Може да играм како бекич,за другото сум нубкејк :)Aли после понеделник дека имам за учење бранам дипломска.Кис43 :smir:

За фудбал меѓу нас..

1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
....
...
Други?
Глеам се организира фудбал меѓу сите фан клубови,таман ние да играме меѓу нас и да видиме кој е за во прв тим а после идеме да ги пегламе сите!

1. (и само под 1.) :)

Рафа Бенитез освои со Валенсија пред секогаш финансиски и играчки супериорните Реал и Барселона.
Освен Бенитез не ни имаше друг слободен менаџер со квалитети да го преземе освојувачот на тројната круна.
Во Серија А, Интер е играчки најквалитетен, останува прв фаворит.... Во ЛШ веќе се покомлексни сплетови на околности :)

Ако играме после понеделник на вечер се пријавувам и јас !

И кој нема дрес или маица Интер фанс нека не доаѓа, да се знае кој е кој нема заебанција со Интерашите!:toe: Треба да се договори термин само во балон и играме,ајде пријавувајте се да не има што повеќе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom