Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ај ако не понеделник зашто вторник и среда најверојатно има ЛШ, или сабота(13.11)?

Абе вие вака сите ако „учите“ и неможите да се договорите ќе ве фатат Божиќните пости и стварно сите ќе изгледате како Мунтари пред 1 година :icon_lol:

може ли после 19ти? оти кај мене колоквиумска е од 15ти до 19ти и секој ден полагам :S

Ја издупивте мечката ...

Дај понеделник , вторник или среда кај 7-8 саат закажете навечер ...

Епа ај ако не понеделник зашто вторник и среда најверојатно има ЛШ, или сабота(13.11)?
Нема ЛШ другата недела,секад се играло на 2 недели !!

--- надополнето ---

може ли после 19ти? оти кај мене колоквиумска е од 15ти до 19ти и секој ден полагам :S
Касно е 19 ти според мене,дај сеа да биде од прилика за 4,5,6, дена!!

Те поддржувам Кирца , што побрзо тоа по убаво !

Дај да гласаме за нареднава недела , да кажеме ден и саат , така најбрзо ќе се договориме !

По што за некој е проблем датумот еве они нека кажат кој ден им одговара,значи бирајте од 7 ми ноември(недела-) до 14 ти ноември недела(после Интер - Милан 15 ч ) ! Кажете еден ден кој ви одговара и крај,се работи за 2 часа во денот толку ли е проблем!

Па ајде и јас довагам,без плејмејкер не иде некако...:icon_bigg

Оваа или другата? ;)

beneamata,за тоа што рече дека елетрко го тупат,колоквиумите се на 8,10,12 и 20(барем на мене,за другите појма неам :pos:)...така да за на 14,незнам што е проблемот...

секоја недела до 6 не можам...

И не планирајте преку викенд !

Одлучете од понеделник , вторник или среда на вечер ?

Ајде бе, што е до мене од понеделник натака кога сакате.

Оваа или другата? ;)

beneamata,за тоа што рече дека елетрко го тупат,колоквиумите се на 8,10,12 и 20(барем на мене,за другите појма неам :pos:)...така да за на 14,незнам што е проблемот...

Ауууф, грешка моја, се извинувам! 14 е таман, јас баш за тоа мислев кога реков може наредната недела(некако разбрав дека зборувате за оваа недела). Одлично е наредна недела, таман ако играме порано, може да се договорме да ја продолжиме дружбата вечерта некаде, за дербито.....

п.с. Јас гласам за среда вечер! Таман после физика колоквиумот средата, најубаво би ми дошла партија фудбал со интеристи! Може среда!

Значи нема место више,аууу баш ми се играше фудбалче :toe:

Значи нема место више,аууу баш ми се играше фудбалче :toe:

Де де , па и ти , немало место ,, ц ц ц . Не е проблем ке искомбинираме нешто ке се мењаме , ја те рачунам. :)

еј батки и да неможе некој да игра, а има слободно време слободно нека дојде, ќе има дружење, а и една групна фотка ќе направиме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom