Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ми го пушите и вие и Ибрахимович со тие малоумни постови.

Победивте? Браво честито нек ви е, честитајте си таму во фан клуб, радувајте се ко малолетничка на Слаткар, само не дудлајте овде!

Мераци... Ибра сега ќе може да им мава маја гери на тренинг и никој нема да смее да му писне :pos:
Робињо некако слабо го спомнувате... :pos:

Ајде баш ме интересира тие ѓупците денес со Оксер што ќе направат ..баш ќе ми биди мило да го примат така убаво па да плачат пак по судиите ..сепак очекувам да продолжат со серијата на порази како што му прилега на ББмерда ионака за двојка убав коефициент е....

ke izgubevme za malce da ne bese carot IBRA

Може некој да ми потврди дека Интер нема да игра понатаму за светски првак,туку Атлетико,и ако може поткрепено со линк,зошто еден другар ми ги пука јајцава.

Може некој да ми потврди дека Интер нема да игра понатаму за светски првак,туку Атлетико,и ако може поткрепено со линк,зошто еден другар ми ги пука јајцава.

Јас колку што знам нема врска Суперкупот со светското клупско првенство.

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_Club_World_Cup

Не знам шо се замарате со фаци од нивниот фан клуб =) Деца шо почнале да гледаат фудбал у 2003 па ај за Милан пошо тогаш најјаки =)

Само со Пејо/Димче чат пат/Марли и сестрите може да се напраи асален муабет :D

другари без навреда ама само ме чуди како толку го пљукате ибра.. во последните 5 години он и Занети ви се најдобрите играчи... Башка и ептен профитиравте лани од неговиот трансфер.. Јест да е гнида и ги смени сите јаки клубови у италија али барем малце треба респект да имате спрема него(и покрај сите изјави),за оние малце постарите фанови зборам... Чудно...
у секој случај ќе биде интересна сезонава у италија...
поздрав!

Ибра има дублер:

ibra1ibra2.png

Или Ибра има обожавател, дечко за носење бурек, мини верзија... што беше најсмешно незнам имав голем избор... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom