Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Да ми го пушите и вие и Ибрахимович со тие малоумни постови.

Победивте? Браво честито нек ви е, честитајте си таму во фан клуб, радувајте се ко малолетничка на Слаткар, само не дудлајте овде!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Мераци... Ибра сега ќе може да им мава маја гери на тренинг и никој нема да смее да му писне :pos:
Робињо некако слабо го спомнувате... :pos:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ајде баш ме интересира тие ѓупците денес со Оксер што ќе направат ..баш ќе ми биди мило да го примат така убаво па да плачат пак по судиите ..сепак очекувам да продолжат со серијата на порази како што му прилега на ББмерда ионака за двојка убав коефициент е....
ke izgubevme za malce da ne bese carot IBRA

В

Вори

Гостин
Може некој да ми потврди дека Интер нема да игра понатаму за светски првак,туку Атлетико,и ако може поткрепено со линк,зошто еден другар ми ги пука јајцава.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.445
Може некој да ми потврди дека Интер нема да игра понатаму за светски првак,туку Атлетико,и ако може поткрепено со линк,зошто еден другар ми ги пука јајцава.
Јас колку што знам нема врска Суперкупот со светското клупско првенство.

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_Club_World_Cup

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не знам шо се замарате со фаци од нивниот фан клуб =) Деца шо почнале да гледаат фудбал у 2003 па ај за Милан пошо тогаш најјаки =)

Само со Пејо/Димче чат пат/Марли и сестрите може да се напраи асален муабет :D

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
другари без навреда ама само ме чуди како толку го пљукате ибра.. во последните 5 години он и Занети ви се најдобрите играчи... Башка и ептен профитиравте лани од неговиот трансфер.. Јест да е гнида и ги смени сите јаки клубови у италија али барем малце треба респект да имате спрема него(и покрај сите изјави),за оние малце постарите фанови зборам... Чудно...
у секој случај ќе биде интересна сезонава у италија...
поздрав!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Ибра има дублер:

Или Ибра има обожавател, дечко за носење бурек, мини верзија... што беше најсмешно незнам имав голем избор... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom