Маиците се кај мене, веќе се нарачани, а 2 се продадени. Останати се уште 5, а и тие се нарачани и деновиве треба да се платат. Кога објавив на „официјалната“ фб група, се јавија 2-3ца, и потоа никој ништо не кажа. Вчера пишав на оваа на бенеамата, и одма се јавија луѓе, ги исконтактирав, и како што кажавм 2 се веќе продадени, а другите се нарачани и деновиве треба да ми дадат пари. Исто така и L дресот е нарачан, треба да биде платен, така да остануваат уште 2 дреса XXL големина. Не знам кој ме барал под дрво и под камен, јас објавив, никој не се јави, вчера објавив и маиците се продадоа.
--- надополнето ---
П. С. Тие што закасниле со гледањето на известувањето, не сум им јас крив. Исто така и тие кои рекоа дека ќе земаат маица тогаш, а што ги нема 2 недели нешто да пишат, не сум им јас крив. Вчера фино лепо двајца од Скопје дојдоа до кај мене, си платија и си земаа маици. Видоа на фб групата дека има маици, пишаа, ги исконтактирав и одма се заврши работата. Незадоволни секогаш ќе има, но кој им е крив кога не се пријавија уште тогаш кога се штампаа над 300 маици или кога два пати пишав на фејсбук групите дека има останато маици.