Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дос Сантос до вчера го врзуваа со Интер и со Милан, сега гледам football-italia го врзува и со Рома, дечкото вчера настапи во ЛШ така да него може да го шкртнеме. Во исто време Скули и на stand-by што значи дека Бранка и Морати спремаат нешто, ама што ...?

Баталете више Кварезма,отиде во неповрат,се знае таков играч во Италија тешко може да просперира:toe: а иначе Скули кога пристигнува во Милано? се шпекулираше нешто до петок мислам...

не бе друже, можеби не можел да просперира во Интер... незнам зошто ама мислам дека во Италија многу би успеал, ама ете во Интер имаше колапс.... јас многу го сакав во Рома да дојде, а и таков играч ни фали како него и мислам дека ќе успееше.... и да Среќен нека му е Роденденот на Камби!!!

ОК, глеам на интер фанс групава се жали едно дека му земале пари а не му дале двд, пиши им едно известување докаде е работава.

па знаат, а секој посебен е-маил да им пратам.. не бива.. а се знае дека за двд треба да си платат по 50 денари... со парите што ги собравме за камерманот, едвај ПОЛА беа.. такашто ние доплаќавме, а не си ги ставивме парите во џеб... ако некој мисли дека со 50 денари, може да плати камерман, монтажа и режање на ЦД.. ондак јас сакам ќе дадам 500 ден, и ќе барам 10 ДВД-а...

Втората работа, е тука сигурно е кајганџија, Кај кого останале 7(или колку беа) маички и неќна спамираше 20 пати дека сака да ги продаде? Луѓево го бараат под дрво и под камен а не им остава никакви информации. Нека одбере од тие што оставиле коментари нека им пише по една приватна порака со број негов и нека им ги даде маичките.

Маиците се кај мене, веќе се нарачани, а 2 се продадени. Останати се уште 5, а и тие се нарачани и деновиве треба да се платат. Кога објавив на „официјалната“ фб група, се јавија 2-3ца, и потоа никој ништо не кажа. Вчера пишав на оваа на бенеамата, и одма се јавија луѓе, ги исконтактирав, и како што кажавм 2 се веќе продадени, а другите се нарачани и деновиве треба да ми дадат пари. Исто така и L дресот е нарачан, треба да биде платен, така да остануваат уште 2 дреса XXL големина. Не знам кој ме барал под дрво и под камен, јас објавив, никој не се јави, вчера објавив и маиците се продадоа.

--- надополнето ---

П. С. Тие што закасниле со гледањето на известувањето, не сум им јас крив. Исто така и тие кои рекоа дека ќе земаат маица тогаш, а што ги нема 2 недели нешто да пишат, не сум им јас крив. Вчера фино лепо двајца од Скопје дојдоа до кај мене, си платија и си земаа маици. Видоа на фб групата дека има маици, пишаа, ги исконтактирав и одма се заврши работата. Незадоволни секогаш ќе има, но кој им е крив кога не се пријавија уште тогаш кога се штампаа над 300 маици или кога два пати пишав на фејсбук групите дека има останато маици.

Андреј иди исконтактирај ги тие што пишале за XXL или тоа што останало :)

А во блиска иднина ќе има пак печатење на маички или само на тоа печатење ќе се остани од пред финалето од ЛШ ?!

па знаат, а секој посебен е-маил да им пратам.. не бива.. а се знае дека за двд треба да си платат по 50 денари... со парите што ги собравме за камерманот, едвај ПОЛА беа.. такашто ние доплаќавме, а не си ги ставивме парите во џеб... ако некој мисли дека со 50 денари, може да плати камерман, монтажа и режање на ЦД.. ондак јас сакам ќе дадам 500 ден, и ќе барам 10 ДВД-а...
Марсо напиши за на сајтот да поставиме, да не испадне дека за џабе било се. Ако треба плус 50 денари, ваљда ќе доплатат сите што сакаат цд.

А во блиска иднина ќе има пак печатење на маички или само на тоа печатење ќе се остани од пред финалето од ЛШ ?!
Друже, би требало да има ама приоритетот е формирање на фан клуб во моментов, па тогаш и многу лесно ке оди нарачката за оригинални работи од Интер store-овите, така да се во свое време.
До крај на месецов, и со почетокот на наредниот ке се седне и ке се разговара сериозно на оваа тематика, моја зацртана цел е да се отиде и во Милано каде можеме да присуствуваме на приемот кој го организира координативното тело на Интер, па со тоа и да се заокружи целата регистрација. Еве колку да се долови моментот, сликата од тој прием каде беа хрватите, пречекани од Беди Морати

bedy-moratti.jpg

Ова е слика која беше ставена на насловната на Inter.it, па присуството на ваков настан е преголема чест која Интер како клуб ни ја овозможува !

Убава идеја ...се надевам дека ќе се реализира набрзо.
Поддршка од мене.

Интересен наслов денес на Газета Интер нуди Бурдисо и 15 милиони за Маркизио.Им текна каков Италијанец треба да донесат само што овие нема да го дадат.

Интересен наслов денес на Газета Интер нуди Бурдисо и 15 милиони за Маркизио.Им текна каков Италијанец треба да донесат само што овие нема да го дадат.
хахахаа барем ме насмеавте.Маркизио неколку пати најави дека нема брзо да не напушти и сака во иднина да биде капитен.

Па уште тоа им фали на Јуве, и него да го дадат па сезоната на ајварот наместо во Декември-Јануари, да ја отворат на пеколново жешко време ...

океј незнам како било, како сте ја договориле нити знам колку кошта камерман, монтажа и режање ЦД, Гледам дека детево на групата напиша-
alooooooo a so bidna so cedeto od finaleto (skopje) imate namera da go dadete ili dzabe ni zemavte pari???????????
затоа прашав и се заинтересирав. Ако сакаш можеш да напишеш и да ја објасниш ситуацијава на топикот таму, па во иднина ако некој случајно пак постави прашање можам да одговорам. Не е убаво за некој од страна да прочита дека интерист земал пари а сега го нема никаде да објасни до каде е работата.
Без разлика дали е 50 или 500 денари, како утре кога ќе се регистрира фан клубот на истиот тој да му речеме плати за членска а еднаш бил изневерен. Не се сомневам, нити сугестирам дека ти си нешто грешка или сакаш да заебеш некого, чисто сакам да останеме со бел образ пред другите. пиши му одговор таму дека наскоро ќе биде и готово.

Маиците се кај мене, веќе се нарачани, а 2 се продадени. Останати се уште 5, а и тие се нарачани и деновиве треба да се платат. Кога објавив на „официјалната“ фб група, се јавија 2-3ца, и потоа никој ништо не кажа. Вчера пишав на оваа на бенеамата, и одма се јавија луѓе, ги исконтактирав, и како што кажавм 2 се веќе продадени, а другите се нарачани и деновиве треба да ми дадат пари. Исто така и L дресот е нарачан, треба да биде платен, така да остануваат уште 2 дреса XXL големина. Не знам кој ме барал под дрво и под камен, јас објавив, никој не се јави, вчера објавив и маиците се продадоа.

--- надополнето ---

П. С. Тие што закасниле со гледањето на известувањето, не сум им јас крив. Исто така и тие кои рекоа дека ќе земаат маица тогаш, а што ги нема 2 недели нешто да пишат, не сум им јас крив. Вчера фино лепо двајца од Скопје дојдоа до кај мене, си платија и си земаа маици. Видоа на фб групата дека има маици, пишаа, ги исконтактирав и одма се заврши работата. Незадоволни секогаш ќе има, но кој им е крив кога не се пријавија уште тогаш кога се штампаа над 300 маици или кога два пати пишав на фејсбук групите дека има останато маици.
Точно дека не си ти крив, впрочем овој товар падна на 10 души во цела Македонија, а вие во Скопје ја имавте најгустата работа при распределба, се сеќавам и дека некои седеа на најжешкото од 2 до 5 попладне само за да поделат маици.
Само им направи конфузија со линковите што им ги пастира, не си им пишал дека и овие си ги распределил па еве луѓето уште бараат, еден и гајба пиво дава :)
Не сум админ на таа група, ако објавам јас нема да се види кај сите, стави им ти дека Маиците се дадени и дека остануваат 2 дреса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom