Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај нас би бил добредојдени кој било од овие четворица . Знаеме како им иде на фудбалерите дојдени од Реал кај нас

http://www.marca.com/2010/08/19/futbol/equipos/real_madrid/1282194648.html

28u4lme.jpg

ВДВ или Лас. .. . .. . .

ВДВ нема шанси да дојде зашто не ни требаат таков тип на играчи.Неможе да игра заедно со Снајдер.
Мамаду и Гаго не се Inter material.
А Лас,слободно нека дојде.;)

Да бе, незнаеш кога ми се собраа за 2 минути 50 души околу мене, циган трговец да беше ќе се збунеше. Башка Андреј заглави со пенкалото, башка ги диплев тие маичките, незнаеш ти незнаеш !!!

Море, не го мерам, онака да се најдам во муабет :icon_lol:
А мене не ме спомнуваш ја седев исто 2-3 саати!! Али најинтересно беше коа дојде една женска што бараше бројче с а тоа ја си го земав хаха,и после се соблекував да и го дадам

Скули најверојатно ке остане во Џенова, ова инфо дојде од Скај Спорт кои важат за доста релевантен медиум кога се во прашање трансфер-работите во Италија, главното прашање кое сега се поставува е кој ке дојде на негово место, т.е. кој е играчот поради кој Интер се премислиле во врска со Скули ?!
Било кој да е, само Кајт да не е ...

Скули најверојатно ке остане во Џенова, ова инфо дојде од Скај Спорт кои важат за доста релевантен медиум кога се во прашање трансфер-работите во Италија, главното прашање кое сега се поставува е кој ке дојде на негово место, т.е. кој е играчот поради кој Интер се премислиле во врска со Скули ?!
Било кој да е, само Кајт да не е ...
A може ни еден да не дојди на крај краева, незначи ако е летен трансфер период и да се донеси некој играч, мислам на сите позиции имам квалитетни играчи, па и без некое засилување ќе бидиме доволно квалитетни.
Но сепак можно е Морати да изненади со некој играч...којзнае.

A може ни еден да не дојди на крај краева, незначи ако е летен трансфер период и да се донеси некој играч, мислам на сите позиции имам квалитетни играчи, па и без некое засилување ќе бидиме доволно квалитетни.
Но сепак можно е Морати да изненади со некој играч...којзнае.
SkySport24: Sculli resta al Genoa. E Kuyt stasera non gioca...

Kajт вечерва не игра ( не е ни на клупа ), претходно излага инфото дека Скули не доаѓа, што значи она од кое ја најмногу се плашев тоа и може да се деси ...
Кајт ако гледаме по кариера, игри за Ливерпул и репрезентација е > Скули, ама дефакто нема да биде носен за клупа што значи Пандев ке има здрава конкуренција за прв тим, тоа е едно, и второ, стар е, 30 години летово наполни, стварно несватлив потег ке биде ова, за Скули објаснување имаше, за Кајт нема.

Од овие Скули,Клосе и Кујт подобро никој да не дојде.Но нешто ми говори дека Кујт и Маскерано во пакет ќе дојдат,Еве Кујт денес ни на клупа не е повикан.Маскерано ми е омилен играч за мене најдобар ДМ но Кујт ич не ми се допаѓа единствено што го фалат многу трчал.
Само Мунтари прави проблем не сака да си оди се приврзал за клубот.

Да си одат=Мунтари,Мансини,Обина,Суазо но еве веќе при крај се трансверите а овие немат намера да си одат.

Да дојдат Маскерано + некое младо крило или подобро никој.

Да дојдат Маскерано + некое младо крило или подобро никој.
И ја сум за ваква варијанта, Кајт би го оправдал ко трансфер али да беше 2005-06, не сега кога веќе има 30 години ебаго.

Само Мунтари прави проблем не сака да си оди се приврзал за клубот.
Ваква негова изјава кога ке прочитам на inter.it или на другите портали за Интер, се гледа дека тој што ја пишувал 10 минути трескал по тастатура, терал све у пм и на моменти мижел дур пишувал а ништо чудно и на смени тројца да се мењале ...

Јас мислам ниту Маскерано ниту Кујт ќе дојдат бидејќи Ливерпул без нив ќе бидат апсолутна боза а сигурно нема да дозволат да стигнат на такво ниво...башка сега малце поконкурентни се и нема да се изглупираат да продадат двајца класа играчи(да бидиме реални Кујт е класа играч.)...иначе се надевам дека нема да бидиме како Милан пред три години бидејќи јас од тоа најповеќе се плашам..односно дека Морати нема да инвестира во нови засилувања и ќе останеме со истите играчи кои ќе бидат помалку мотивирани оваа година....

единствена позитивна работа во овие трансфер шпекулации е тоа што за 11 дена ќе завршат, а во меѓувреме имаме 2 супер утакмици пред нас, така да вниманието ќе го тргнеме настрана.

Possible line up :
- JULIO CESAR -
- MAICON - LUCIO - SAMUEL - CHIVU -
- STANKOVIC - CAMBIASSO -
- SNEIJDER -
- ETO'O - MILITO - PANDEV -

Незнам Милито колку ќе биде спремен,не е у форма нешто...
А и Марига место Станкович треба да игра,заслужи место со одличните игри во пријателсите...

Јас мислам ниту Маскерано ниту Кујт ќе дојдат бидејќи Ливерпул без нив ќе бидат апсолутна боза а сигурно нема да дозволат да стигнат на такво ниво...башка сега малце поконкурентни се и нема да се изглупираат да продадат двајца класа играчи(да бидиме реални Кујт е класа играч.)...иначе се надевам дека нема да бидиме како Милан пред три години бидејќи јас од тоа најповеќе се плашам..односно дека Морати нема да инвестира во нови засилувања и ќе останеме со истите играчи кои ќе бидат помалку мотивирани оваа година....
Ранокија, Сантон, Маскрерано ( ако дојде ), Снајдер, Пандев, Коутињо, Маикон ( има 4 добри сезони у негови нозе ), Цезар - Вивијано, Нванкво ( повторно одбија да им го дадат на Парма ), Дестро ( моментално во Џенова ), Марига, Бијабијани.
Имаш искомбинирано искуство со младинци, плус нови играчи кои ке доаѓаат во тимот, обезбедени се Интер со доста квалитетен кадар во наредни 5-6 години со доста квалитетни играчи, моторите у тимот Снајди, Маикон имаат 4 до 5 години пред себе ( сети се Кафу во Милан а и за Бразил како играше ), Пандев такоџе, Ето има 29 а до 32 гарант игра на ниво ( глеј го Дрогба у Челзи ) ... и сега да не набројувам, ова у моментов што ми текнуваа играчи.
Разлика црно со бело се со Милан, воопшто не е идентична ситуацијата.

Е сега за Ливерпул, очигледно Хоџсон добива инструкции од '' горе "', го нема он главниот збор за Ливерпул и еве, иако Кајт беше најавен за денес, не е ни на клупа, Маскерано наводно имал повреда, чудна коинциденција во секој случај ...

Possible line up :
- JULIO CESAR -
- MAICON - LUCIO - SAMUEL - CHIVU -
- STANKOVIC - CAMBIASSO -
- SNEIJDER -
- ETO'O - MILITO - PANDEV -

Незнам Милито колку ќе биде спремен,не е у форма нешто...
А и Марига место Станкович треба да игра,заслужи место со одличните игри во пријателсите...

Кај ти е Занети? Што е со Сантон?

Не е така едноставно.
Сантон е сеуште повреден а Занети се опоравил од повредата но пишува дека Бенитез нема да го ризикува и дека Киву е поспремен од него и он ќе игра.
Така пишува,незнам што ќе биде.

Занети место Станкович?
Занети (ако игра) ќе игра место Киву а не место Станкович.
Место Станкоивич може да игра Марига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom