Јас мислам ниту Маскерано ниту Кујт ќе дојдат бидејќи Ливерпул без нив ќе бидат апсолутна боза а сигурно нема да дозволат да стигнат на такво ниво...башка сега малце поконкурентни се и нема да се изглупираат да продадат двајца класа играчи(да бидиме реални Кујт е класа играч.)...иначе се надевам дека нема да бидиме како Милан пред три години бидејќи јас од тоа најповеќе се плашам..односно дека Морати нема да инвестира во нови засилувања и ќе останеме со истите играчи кои ќе бидат помалку мотивирани оваа година....
Ранокија, Сантон, Маскрерано ( ако дојде ), Снајдер, Пандев, Коутињо, Маикон ( има 4 добри сезони у негови нозе ), Цезар - Вивијано, Нванкво ( повторно одбија да им го дадат на Парма ), Дестро ( моментално во Џенова ), Марига, Бијабијани.
Имаш искомбинирано искуство со младинци, плус нови играчи кои ке доаѓаат во тимот, обезбедени се Интер со доста квалитетен кадар во наредни 5-6 години со доста квалитетни играчи, моторите у тимот Снајди, Маикон имаат 4 до 5 години пред себе ( сети се Кафу во Милан а и за Бразил како играше ), Пандев такоџе, Ето има 29 а до 32 гарант игра на ниво ( глеј го Дрогба у Челзи ) ... и сега да не набројувам, ова у моментов што ми текнуваа играчи.
Разлика црно со бело се со Милан, воопшто не е идентична ситуацијата.
Е сега за Ливерпул, очигледно Хоџсон добива инструкции од '' горе "', го нема он главниот збор за Ливерпул и еве, иако Кајт беше најавен за денес, не е ни на клупа, Маскерано наводно имал повреда, чудна коинциденција во секој случај ...