Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баталете више Кварезма,отиде во неповрат,се знае таков играч во Италија тешко може да просперира:toe: а иначе Скули кога пристигнува во Милано? се шпекулираше нешто до петок мислам...

Другари, секоја чест за интер оваа сезона , ама мислам дека се повторува она на Милан што им се деси 2007ма... Освоивме тогаш титула, мислеа газдите дека со тој состав уште многу ќе тераат, ама ете кај стигнавме..
А кај вас како што гледам нема некое посебно засилување сезонава, башка и балотели што ве напушти. Играчите се скоро во поодминати години(некој просек - 29,30 години има тимот)...
Моментално сте финансиски мнооогу моќни а немате некоја активност на трансфер пазарот(читај - Милан 2007ма) .... не сакам да ве провоцирам, ама изгледа дека италијанскиот фудбал ќе почека уште 2-3 години за да дојде до титула у ЛШ...

Другари, секоја чест за интер оваа сезона , ама мислам дека се повторува она на Милан што им се деси 2007ма... Освоивме тогаш титула, мислеа газдите дека со тој состав уште многу ќе тераат, ама ете кај стигнавме..
А кај вас како што гледам нема некое посебно засилување сезонава, башка и балотели што ве напушти. Играчите се скоро во поодминати години(некој просек - 29,30 години има тимот)...
Моментално сте финансиски мнооогу моќни а немате некоја активност на трансфер пазарот(читај - Милан 2007ма) .... не сакам да ве провоцирам, ама изгледа дека италијанскиот фудбал ќе почека уште 2-3 години за да дојде до титула у ЛШ...

Santon
Nkwanko (ili kao i da se vika)
Rannochia
Biabiyani
Coutinho
Mariga
Viviano

На тоа додај го уиграниот прв состав .... Мислам дека ке преживееме =)

+најверојатно маскерано ке дое =)

Нека му е среќен роденденот на Естебан Камбјасо,денеска пуни 30 години!!!!Иначе имаме ли повредени играчи за натпреварот со Рома во сабота?

Каде стари бе доагаат Скули и најново Мирослав Клосе:vozbud: овие за 3-4 години 50 милиони ке вредат.
Од младиве манекени ке видиме сто ке излзе некој нов Коко
Јас во Кутињо најмногу верувам дека ќе биде нешто.А Марига веке е одличен деструктивец само шанса да добие.

Каде стари бе доагаат Скули и најново Мирослав Клосе:vozbud: овие за 3-4 години 50 милиони ке вредат.
Од младиве манекени ке видиме сто ке излзе некој нов Коко
Јас во Кутињо најмногу верувам дека ќе биде нешто.А Марига веке е одличен деструктивец само шанса да добие.
Па ти ако веруваше во сите шпекулации, еве, и Маркизио ке биде нов играч на Интер бидејќи и он е последниот со кого се поврзува тимот ...
И незнам што си запнал со Скули кога е 3 класи подобар за Калчото од Кварезма, Суазо и Мансини у пакет а ако доаѓа ке дојде ко алтернатива за првиот тим, нешто што беа и овие ... формално, бидејќи ни за тоа не ги биваше.

Како и да ја вртиш, од аспект на играчите со кој ќе располага тимот од 31ви па нагоре, пак ке бидат посилни од лани и ке немаат пички ко Кварезма у тимот.

Го земаа комшикиве Боатенг! Тек сеа што ке праиме?Нема веќе 4:0 :tv:

Го земаа комшикиве Боатенг! Тек сеа што ке праиме?Нема веќе 4:0 :tv:
со овој наш, и тој нивни состав..... ќе пукаат петарди.. али ваљда ќе дадат некој гол оваа сезона...

ме интересираат 2 работи.
Првата е кој е камерманот од Скопје? Гледам за финалето организирано сте се снимале, сте им наплатиле на луѓето а сега сите ќутат сите се прават дека никој незнае. Ако некој го познава тој што организирал, е член на кајгана, или некој од кајгана го познава кој е нека го каже.
Втората работа, е тука сигурно е кајганџија, Кај кого останале 7(или колку беа) маички и неќна спамираше 20 пати дека сака да ги продаде? Луѓево го бараат под дрво и под камен а не им остава никакви информации. Нека одбере од тие што оставиле коментари нека им пише по една приватна порака со број негов и нека им ги даде маичките.

Ај ќе пробам јас да ти одговорам :)
1. Некој од тие што беа одговорни за орагнизирањето беа и одговорни за камерманот.

2. За она второто јас не сум, значи е некој од Никола/Андреј/Иосоно, али мислам дека ги исконтактирале преку пораки.

И Маскерано нема да игра за Ливерпул во квалификациите, имал повреда според тренерот, значи Интер има уште време да го ангажира.

Колку што знам, маичките останаа кај аеродромецот убаф.

ме интересираат 2 работи.
Првата е кој е камерманот од Скопје? Гледам за финалето организирано сте се снимале, сте им наплатиле на луѓето а сега сите ќутат сите се прават дека никој незнае. Ако некој го познава тој што организирал, е член на кајгана, или некој од кајгана го познава кој е нека го каже.
Втората работа, е тука сигурно е кајганџија, Кај кого останале 7(или колку беа) маички и неќна спамираше 20 пати дека сака да ги продаде? Луѓево го бараат под дрво и под камен а не им остава никакви информации. Нека одбере од тие што оставиле коментари нека им пише по една приватна порака со број негов и нека им ги даде маичките.

за камерманот јас сум одоговорен, јас го најмив... и не е од тука од Куманово е... а за снимка од вечерта, кажано е негде после супер-купот, зашто сите бевме по одмори... ќе бидат снимени на ДВД и кој сака да има ќе си купи за себе, парите ќе бидат искористени дел за финансирање на сајтот и фан клубот..

за камерманот јас сум одоговорен, јас го најмив... и не е од тука од Куманово е... а за снимка од вечерта, кажано е негде после супер-купот, зашто сите бевме по одмори... ќе бидат снимени на ДВД и кој сака да има ќе си купи за себе, парите ќе бидат искористени дел за финансирање на сајтот и фан клубот..

ОК, глеам на интер фанс групава се жали едно дека му земале пари а не му дале двд, пиши им едно известување докаде е работава.

И Маскерано нема да игра за Ливерпул во квалификациите, имал повреда според тренерот, значи Интер има уште време да го ангажира.
Интер може да чека за него до 31ви, и да заигра за Ливерпул во Европа Лигата пак ке има право да игра за Интер во ЛШ но во нокаут-фазата, не и во групната. Така да не е морално да се брза за овој играч т.е. не да се брза туку да се наседнува на барањата на Ливерпул, што помалце извлече Бранка толку подобро, па и Мунтари да го тутне некако, пуна капа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom