Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во составот ги нема Лусио и Снајдер, Лео ги одмара за со Баерн изгледа, не сака да ризикува.

А една голема добра вест е тоа што Самуел почнал да трча. Можеби би можеле да го видиме при крајот на сезоната повторн во тимот.

Ма нејќат швабите ништо.Со таа игра вие сами ќе се тепате!

Да сме здрави и живи нема уште многу до натпреварот па ќе видиме шо ќе биде. Мада со таква "промаја" у одбрана тешко дека ќе може да не поминете.

Лепи ама лани се скривте ко пи*ки со Мурињо на чело(што е сосема легитимно,и тука немам никаква замерка).

Арно ама годинава го нема Мурињо,нити таа екипа,такада ќе се видиме очи во очи.Сеа бар ќе си искочите поштено да се разиграме,а тие што лани се разиграа со Баерн во ЛШ знаете како завршија!(со гол повеќе во својата мрежа што би рекол колегата)

Во секој случај многу занимлива утакмица,па со среќа!

Контрадикторен си..еднаш тврдиш дека сме се бранеле како пи*ки..а потоа во истата реченица ни тврдиш дека тоа било легитимно......по ова се гледа колкава болка ви нанесе тој пораз и сеуште неможите да се помирите со тоа финале...минатата сезона беше наша и тоа се виде по сите натпревари и по сета таа среќа што не следеше до финалето..!
ЗА оваа сезона приказната е друга и пред се ќе има два дуели и плус екипите се изменети(кон послаби)..ќе видиме што ќе биди но мислам дека Интер на меаца е непобедлив и така ќе остани по вторник/среда....ние имаме катастрофална одбрана,вашата е комедии...ние имаме подефанзивна средина/вие поофанзивна...ние имаме подобар напад/вие имате подобри крила....вие имате подобар тренер!:toe:нијанси ќе одлучуваат во овој натпревар и ништо неможиме одовде да прогнозираме за тоа кој ќе биди елиминиран!

се сме скриле ко пички љољ. Фудбал е ова бе ако сакаме и сите пред гол ќе стоиме важно е да победиме, не глуми барса фан не е ова циркус па да те забавуваме ние ако сакаш убава игра иди гледај бразилска лига ( ваљда ).:toe:

Контрадикторен си..еднаш тврдиш дека сме се бранеле како пи*ки..а потоа во истата реченица ни тврдиш дека тоа било легитимно......по ова се гледа колкава болка ви нанесе тој пораз и сеуште неможите да се помирите со тоа финале...минатата сезона беше наша и тоа се виде по сите натпревари и по сета таа среќа што не следеше до финалето..!
ЗА оваа сезона приказната е друга и пред се ќе има два дуели и плус екипите се изменети(кон послаби)..ќе видиме што ќе биди но мислам дека Интер на меаца е непобедлив и така ќе остани по вторник/среда....ние имаме катастрофална одбрана,вашата е комедии...ние имаме подефанзивна средина/вие поофанзивна...ние имаме подобар напад/вие имате подобри крила....вие имате подобар тренер!:toe:нијанси ќе одлучуваат во овој натпревар и ништо неможиме одовде да прогнозираме за тоа кој ќе биди елиминиран!

Уопште не сум контрадикторен! Баш напротив,сум многу коректен.Секој начин на игра кој носи до победа е легитимен(мислам на такозваните експерти по антифудбал кој кењаат без везе)

Иначе се согласувам,екипите се променети,ситуацијата целокупна е променета посебно кај вас МНОГУ.Кај нас екипата е само поискусна за една година,и по укомпонирана.

За нападот никако неможам да се сложам,поготово што против нас ќе искочи Пандев у напад и Ето(кој секако е ТОП)

А и тоа дека Интер на Меаца е непобедлив,ќе се прашаме после Среда наредна недела!

--- надополнето ---

се сме скриле ко пички љољ. Фудбал е ова бе ако сакаме и сите пред гол ќе стоиме важно е да победиме, не глуми барса фан не е ова циркус па да те забавуваме ние ако сакаш убава игра иди гледај бразилска лига ( ваљда ).:toe:

Куре, зашто бе недочитувате,намерно тоа,или само читате тоа што ви одговара?????

--- надополнето ---

Да сме здрави и живи нема уште многу до натпреварот па ќе видиме шо ќе биде. Мада со таква "промаја" у одбрана тешко дека ќе може да не поминете.

Ејјјј пошто Кордбоа многу е јак стварно!!! Искусен,талентиран.Па и тој Ранокиа!

Тука и двете страни нема што да се бунат!

Кажи зошто во мадрид сме искочиле ко пички, а сега поштено ќе сме играле.
пс. КУРЕ лусио ќе игра, а ранокиа е ако не е подобар сигурно на исто рамниште со вашите централни

Уопште не сум контрадикторен! Баш напротив,сум многу коректен.Секој начин на игра кој носи до победа е легитимен(мислам на такозваните експерти по антифудбал кој кењаат без везе)

Иначе се согласувам,екипите се променети,ситуацијата целокупна е променета посебно кај вас МНОГУ.Кај нас екипата е само поискусна за една година,и по укомпонирана.

За нападот никако неможам да се сложам,поготово што против нас ќе искочи Пандев у напад и Ето(кој секако е ТОП)

А и тоа дека Интер на Меаца е непобедлив,ќе се прашаме после Среда наредна недела!

--- надополнето ---

Зборот анти фудбал не постои во фудбалскиот речник....тој збор го употребуваат т.н. експерти и фанови на Барселона кога ќе го погледнат својот тим како е во неповолна ситуација и како неможе да му се спротистави на противникот..постои само фудбал кој носи резултат(зависи од играчите и околностите на теренот).

За нападот сигурен сум дека сме подобри од вас бидејќи кај вас прв напаѓач во моментов е Гомез(не Олич)..(според мене тој спаѓа во класата на Амаури,Јакинта,Џилардињо,Тони....) и да играме со албиец во нападот мислам дека повторно ќе бидиме опасни кон вашиот голот.....

Иначе за Интер за дека е непобделив на Меаца ќе видиш и самиот во среда...поздрав!

Дечките од фан-клуб Баерн имаат право да се надеваат на нашата слаба одбрана, кога ние лани (и оправдано) се надевавме на нивната. Интер без тандемот Лусио-Самуел не е истиот и тоа просто статистички може да се провери. Нема ништо лошо во поглед на тандемот Лусио - Ранокиа (последниот беше феноменален на предходната а станува се подобар и подобар), освен тоа што оваа комбинација не е уиграна. А кој следи фудбал не од вчера, посебно оние кои акале по вистински терени а не само по ТВ, можат да ви кажат дека најтешко се уигрува одбраната, тоа е најкритичниот дел каде секоја грешка се плаќа скапо.

Така да, нема ништо чудно ако го примиме, со оглед на тоа дека Бари, најслабата екипа во калчото, е единствената која од Јануари наваму нема постигнато гол против Интер.

Ние мора да го играме фудбалот кој го играме на Меаца, онака како што игравме со Тотенхем, Вердер, Наполи, Рома... да тргнеме на гол-два повеќе, затоа што претпазливата игра е премногу ризична за нас во овој момент, со ваква постава.

Лусио - Ранокиа (последниот беше феноменален на предходната а станува се подобар и подобар), освен тоа што оваа комбинација не е уиграна. А кој следи фудбал не од вчера, посебно оние кои акале по вистински терени а не само по ТВ, можат да ви кажат дека најтешко се уигрува одбраната, тоа е најкритичниот дел каде секоја грешка се плаќа скапо.
Тука и ја се плашам ама ај се надевам добри ќе бидат за среќа и нивната одбрана е дури и полоша од нашата.

--- надополнето ---

Кој ќе игра бек Киву или Занети??

Тука и ја се плашам ама ај се надевам добри ќе бидат за среќа и нивната одбрана е дури и полоша од нашата.

--- надополнето ---

Кој ќе игра бек Киву или Занети??
Јас мислам дека Киву ќе игра, во добра форма е последно време, ама не само заради тоа: ако ги ставиш Мота-Камби-Дејан во средина, нема никаква алтернатива од клупа освен Р'ѓа.
Вака, би можеле да играат Занети - Камби - Мота (Дејан), едниот од последните двајца да засили понатаму. Нема голема разлика во секој случај, добро е и така и вака. Составот е одличен, единствена слаба точка во моментов е Пандев кој е во лоша форма, но кога тогаш и тоа мора да се прекине :)

Така да, нема ништо чудно ако го примиме
:pos: :pos: Збори си во твое име бе

Него, на твојов муабет, кога ве/ги убедував дека одбраната без Самуел ни е 30% послаба од лани, сите ми го дрвеа дека сме играле хај дифенз(лол).

За натпреварот, ќе биде интересно, мора да се нападне зашто ако се браниме сме го јаделе.

:pos: :pos: Збори си во твое име бе

Него, на твојов муабет, кога ве/ги убедував дека одбраната без Самуел ни е 30% послаба од лани, сите ми го дрвеа дека сме играле хај дифенз(лол).
Па шо ми реплицираш мене со нив расправај се :)

Зборот анти фудбал не постои во фудбалскиот речник....тој збор го употребуваат т.н. експерти и фанови на Барселона кога ќе го погледнат својот тим како е во неповолна ситуација и како неможе да му се спротистави на противникот..постои само фудбал кој носи резултат(зависи од играчите и околностите на теренот).

За нападот сигурен сум дека сме подобри од вас бидејќи кај вас прв напаѓач во моментов е Гомез(не Олич)..(според мене тој спаѓа во класата на Амаури,Јакинта,Џилардињо,Тони....) и да играме со албиец во нападот мислам дека повторно ќе бидиме опасни кон вашиот голот.....

Иначе за Интер за дека е непобделив на Меаца ќе видиш и самиот во среда...поздрав!

Се ок ама тука мислам си се заебал (за болдот). Нема да се докажувам тука, ќе видиме по двомечот што-како.

Гуд лак викендов :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom